Нови факти по двойното убийство в столицата. След като е

...
Нови факти по двойното убийство в столицата. След като е
Коментари Харесай

Шофьорът на таксито, отвлечено от убиеца: Повтаряше, че не иска да навреди на детето, а то плачеше истерично

Нови обстоятелства по двойното ликвидиране в столицата. След като е умъртвил приятелката си и минути преди да простреля детето си, 26-годишният Викторио Александров отвлича такси. Росен Цветков се срещна с водача, пътувал цялостен час под опасност за личния си живот.

Вчера по обед 26-годишният Викторио Александров влиза в блока в " Надежда ", в който до преди седмица е живял с приятелката си. Убива я, взема със себе си едногодишната им дъщеричка, изхвърля телефона си и бяга. Около 19 ч. хваща такси от квартала, където живее татко му. С детето, въоръжен. Зад кормилото е този водач.

„ Усетих удар по тила и зареди револвера. Вика, в случай че искаш да живееш, слушай какво ти споделям... Карай ме, вика, на най-високия мост, да скочим от моста, да се самоубием”, описа водачът.
Двойният палач от София отвлякъл такси преди да стреля по детето си Викторио Александров подал сигнал против жена си дни преди нещастието
Викторио обаче в последна сметка дефинира нов маршрут – в региона на Долни Богров. Отнема телефоните на водача.

„ Нормално момче, доста крепко. Аз не желая да навредим на детето – това от самото начало говореше и го гушкаше. Повтаряше - " Тате, доста те обича! ". Детето плачеше истерично”, спомня си таксиметровият водач.

В това време майката на дамата отива в жилището й.

„ Не е имало връзка по телефона, идва ключар. Намира дамата с 2 прострелни рани”, заяви Емилия Русинова от Софийската градска прокуратура.

Започва издирването на килъра. Благодарение на сигнала на таксиметровия водач мъжът е локализиран.
Откриха търсения мъж, детето с него е простреляно Момиченцето на 1 годинка е простреляно в главата
„ Полицаите чуват изстрели. Детето и той са простреляни. Прави несполучлив опит да се самоубие. Няма заплаха за живота му”, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Според проверяващите евентуален претекст за закононарушението е фамилен скандал. В петък Викторио подал сигнал в полицията против убитата жена за душевен тормоз.

„ Разказа, че жена му е умъртвила другото им дете и той желае да се самоубие, не може да преживее загубата, че тя е живяла в лудница. Колко е истина, не мога да кажа. Това ми сподели. Стана ми съзнателно, че съм можел да спася детето, само че не съм знаел предисторията. Да съм знаел да взема аз детето, той да се самоубива”, добави водачът.

Дъщеричката на Викторио и Дарина става на година предходната седмица, няколко дни преди да загуби живота си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР