Нови две партии влизат в коалиция с БСП. Това съобщи

...
Нови две партии влизат в коалиция с БСП. Това съобщи
Коментари Харесай

Зафиров с БОМБА: Нови две партии влизат в коалиция с БСП

Нови две партии влизат в коалиция с Българска социалистическа партия. Това заяви и.ф. ръководителят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров. Той разгласи, че на следващия ден „ Българска социалистическа партия – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА “ ще подпише със Земеделски съюз „ Александър Стамболийски “ и с още една социалдемократическа партия.

„ Не единствено сме единни, а има и интерес от в допълнение разширение на нашето обединяване. Всички партии, които желаят да се причислят, ще бъдат в границите на двустранно съглашение “, безапелационен бе социалистът.

Зафиров разяснява и че управлението на Българска социалистическа партия се е съобразило на 100 % с упованията на локалните управления на партията.

Нашата коалиция записва цялостни листи в цялата страна, съобщи Зафиров.

„ Целта, която си слагаме е висока, да дадем една същинска лява опция на българските жители, да спрем разпада на държавността, да дадем път на смяната, да дадем път на новото, на лявото в българския политически живот. На дясното безвремие ще бъде комплициран край. С нашата експертиза, с нашия опит, с нашата последователност, която има в нашите листи. Те са комбиниране на младост, възторг, опит на парламентаристи. Всичко това е поръчка и причина за един сериозен триумф “. С тези думи се обърна и.ф. ръководител на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров при регистрацията на листата на „ Българска социалистическа партия – Обединена левица “ в 25 -ти МИР.

Той изясни, че това е последната листа в страната, дружно с тази в София област, които се записват, с което се затваря цикъла по регистрация.

„ Не се сбъднаха прокобите по какъв начин социалистите отказвали да влизат в листите, по какъв начин имало протест. Нищо сходно, за първи път от доста години има хора, които не съумяха да влязат в листите макар желанието “, съобщи социалистът.

Зафиров благодари на всички сътрудници от обединението за високата съдружна просвета, за това че са съумели да се напаснат по най-подходящия метод въз основата на разбор, на мощни и слаби страни, на съответните райони.

„ В тях има посланичество на всички партии от обединението. Всяка партия получи почтено посланичество в тези листи “, сподели още той.

Председателят на БСП-София Иван Таков разяснява, че трите софийски листи са лакмус: 20 % са гражданска квота, съдружни сътрудници.

По думите му левицата има изключителни експерти в разнообразни сфери на публичния живот, които дават огромна експертиза на листите и. „ Ние сме за нормализиране на държавността, България да се върне още веднъж към нормалността и още веднъж да бъде както е по Конституция една демократична и обществена страна “, сподели още той.

Както писа SafeNews, през вчерашния ден бе показана малко по-различна картина от тази на Зафиров.

Масово регионални ръководители желаят оставката на краткотрайното управление от Българска социалистическа партия. Много социалисти се отдръпват от листите, а лавинообразното овакантяване добива галактически размери. Недоволните са пуснали гневни отворени писма, наситени с остри реакции към актуалните водачи на социалистическата партия.

Положението в столетницата по градове може да се опише като „ бедствено “.

Шестима претенденти за депутати се отдръпват в област Смолян. Сред тях е и оглавяващия листата на Българска социалистическа партия Емил Хумчев. Така листата ще се пренарежда служебно в София.

Същата е обстановката и в Хасково.

„ Но кого ще редят не знаем, не могат да намерят хора “,  безапелационни са социалисти.

Във Враца 9 от 10-те общини на региона не са показани в листите. Четирима напущат в Кюстендил, отпред с ръководителя на младежкото БСП- обединяване Десислава Разсолкова, която отхвърли присъединяване в листата, заявявайки, че политиката не е място за безпринципни хора.

Разцеплението продължава с цялостна мощ

Вчера отвод да вземат участие в предизборната акция с подредените от Националния съвет на Българска социалистическа партия листи обявиха социалисти със мощен мажоритарен избор по места като доктор Събина Петканска в Сливен, Борис Цветков в регион „ Искър “ в София, социалисти от столичния регион „ Младост “, членове на Общопартийната контролна комисия, ветерани.

 

 

Източник – БГНЕС

 

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР