Нови двама души издъхнала след ваксинация с „Астра Зенека“ в

...
Нови двама души издъхнала след ваксинация с „Астра Зенека“ в
Коментари Харесай

Нови двама издъхнаха след ваксинация с „Астра Зенека“

Нови двама души издъхнала след имунизация с „ Астра Зенека “ в Норвегия. Те са умряли след тромбоемболични затруднения, оповестиха здравните управляващи там.

Така пациентите, издъхнали след имунизация с въпросната ваксина, към този момент са общо четири на територията на скандинавската страна за последните две седмици. Междувременно стана ясно, че други двама пациенти са признати в Университетската болница в Осло със сходни признаци на тромбоза, написа „ Блиц “.

От Агенцията по медикаментите обявиха, че не могат да изключат разновидността за взаимовръзка сред смъртните случаи и имунизацията на " АстраЗенека " и припомниха, че такива признаци не се виждат при имунизирането на пациентите с препаратите на " Пфайзер " и " Модерна ".

На този стадий Норвегия, дружно с Дания и Швеция, не имат намерение да възобновяват имунизацията на жителите си с оксфордската ваксина, до момента в който здравни регулатори на страните не приключат с проучванията, резултатите от които се чакат в околните дни, осведоми онлайн порталът " 20minutos ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР