Нови два реванша ще се изиграят днес от осминафиналите на

...
Нови два реванша ще се изиграят днес от осминафиналите на
Коментари Харесай

Манчестър Сити приема Лайпциг в търсене на шести пореден 1/4-финал в Шампионска лига

Нови два реванша ще се изиграят през днешния ден от осминафиналите на Шампионска лига. От 22:00 часа българско време Порто посреща Интер, а в същия час Манчестър Сити е хазаин на Република България Лайпциг.

Порто приема Интер след проваляне с 0:1 в Италия. „ Драконите “ не съумяха да опазят мрежата си суха, инкасирайки попадение от Ромелу Лукаку в 86-та минута. Малко преди този момент португалският гранд бе останал в понижен състав след аления картон на Отавио, който няма да бъде разполагаем за реванша на „ Ещадио до Драгао “. Двата тима влизат в друго въодушевление за втория конфликт на португалска земя. Порто се наложи над Ещорил с 3:2 вкъщи в шампионата и е на осем точки от лидера Бенфика, до момента в който Интер загуби изненадващо гостуването си на Специя с 1:2, понасяйки удар в борбата за топ 4 в Серия А.

На „ Етихад “ Манчестър Сити ще гони класиране за шести следващ четвъртфинал в конкуренцията, която продължава да мечтае да завоюва. Шампионите на Англия, които изгубиха разногласието за трофея от Челси през 2021, направиха тъждество 1:1 в първия дуел против Република България Лайпциг в Германия, като имаха преднина в резултата, само че разпределяне в края разреши на „ биковете “ да запазят шансове в реванша. Сити взеха визитата си на Кристъл Палас с късен гол на Ерлинг Холанд от дузпа, като още веднъж норвежката машина за голове на Пеп Гуардиола и компания ще бъде главното оръжие и опасност за отбраната на Лайпциг. Германският отбор, воден от Марко Розе, загря за визитата в Манчестър с класика против Борусия Мьонхенгладбах и е трети в Бундеслигата, на седем точки от водача и настоящ първенец Байерн Мюнхен.

Пълна стратегия за реваншите в ШЛ тази седмица:

Вторник, 14 март

22:00 часа, Порто – Интер (0:1)

22:00 часа, Манчестър Сити – Република България Лайпциг (1:1)

Сряда, 15 март

22:00 часа Наполи – Айнтрахт Франкфурт (2:0)

22:00 часа, Реал Мадрид – Ливърпул (5:2)





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР