Нови два мача от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига ще

...
Нови два мача от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига ще
Коментари Харесай

Традицията е на страната на Байерн в осминафинала с Лацио от Шампионската лига

Нови два мача от 1/8-финалната фаза на Шампионска лига ще се изиграят през днешния ден. Лацио посреща Байерн Мюнхен на " Олимпико ". Началото на конфликта е 22,00 часа.


Байерн може да се похвали с отличен връх в конкуренцията, като завоюва 13 от последните си 17 мача в конкуренцията, като единствената им загуба в този интервал пристигна против бъдещия първенец Манчестър Сити на четвъртфиналите предходната година, а върхът им против италиански тимове също е впечатляващ, защото те не са губили в последните 12 мача с тимове от Серия А. Баварският гранд влиза като любимец в конфликта в сряда, само че дали ще успее да победи на " Олимпико ".

Лацио потвърди, че може да бъде сложен за побеждаване пред своите почитатели този сезон, като единствената им загуба в последните им 15 домашен мача пристигна против водача в Серия А Интер и в сряда може да разочарова шесткратните спечелили в Шампионската лига. Отборът на Маурицио Сари удържа Атлетико Мадрид до тъждество 1:1 на Стадио Олимпико в груповата фаза, преди да победи Фейенорд и Селтик на нула в оставащите домашен мачове, с цел да се класира за осминафиналите.

По същото време ПСЖ е хазаин на Реал Сосиедад на " Парк де Пренс ".

Французите са изявен любимец за успеха в този дуел, само че първенците от Лига 1 може да имат компликации против тима на Реал Сосиедад, който се оказва костелив орех за всеки противник през този сезон. Гостите изгубиха вкъщи от Осасуна в събота, само че това беше едвам петото им проваляне в 36 спортни мача този сезон и единствено две от тях са пристигнали в последните им 20 срещи. Те останаха непобедени в груповата фаза на Шампионската лига и ще желаят позитивен резултат от първия мач в Париж в сряда.

Отборът на Луис Енрике е в отлична форма сега, само че той завоюва единствено два от шестте си мача от групите в Шампионската лига. Човекът, който ще окаже въздействие в мача, е Килиан Мбапе. Звездата на ПСЖ беше в типично добра форма през този сезон, отбелязвайки 30 гола в 29 изяви за клуба и намирайки мрежата в осем от последните си девет мача, отбелязвайки 12 попадения през този интервал. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР