Нови допълнителни мерки за борба с разпространението на Covid-19 влизат

...
Нови допълнителни мерки за борба с разпространението на Covid-19 влизат
Коментари Харесай

В Русе и Разград въвеждат допълнителни мерки срещу коронавируса


Нови спомагателни ограничения за битка с разпространяването на Covid-19 влизат в действие от през днешния ден в Област Русе , оповестява БНР. С  решение на спешния щаб се преустановяват визитите в казина, игрални зали, както и заведения за хранене и развлечения, заведения за бързо обслужване, питейни заведения, кафе-сладкарници, клубове и други в интервала от 23:30 ч. до 06:00 ч. През останалото време е належащо да се съблюдават напътствията на министъра на опазването на здравето.

През деня в този вид заведения, както и в молове, и търговски центрове няма да бъдат допускани лица до 18-годишна възраст без компаньон. Забранява се и организирането, действието и визитата на пазари вид „ битаци “, както и активността на пенсионерските клубове в региона.

От през днешния ден до края на месеца в Област Разград  няма да се позволяват външни лица в профилираните институции за обществени услуги, в детските домове и в домовете за възрастни към системата на обществените грижи.

Областният спешен щаб не разрешава групови празненства на закрито. Ограничава се провеждането на пазари за артикули втора употреба и ежеседмични пазари в обитаемоте места.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР