Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV

...
Нови документи, разкриващи план за създаване на подобен на SARS-CoV
Коментари Харесай

Нови документи разкриват: Изтичането на COVID-19 от лаборатория е почти сигурно

Нови документи, разкриващи проект за основаване на сходен на SARS-CoV вирус в Китай месеци преди да избухне пандемията, демонстрират, че основаването му в лаборатория е съвсем несъмнено, както и че точно по този начин се е популяризирала световната болест. 

 

Свeтовни медии се базират на нови документи, получени по Закона за независимост на информацията по отношение на въпросите, повдигнати в американския Конгрес. Те са свързани с проекти от декември 2018 г.  да се " конструират шипови протеини " за заразяване на човешки кафези, които по-късно бъдат „ вмъкнати в SARS-Covid ". Манипулацията трябвало да се извърши не къде да е, а във Лабораторията в Ухан. 

 

Както е известно през декември 2019 година се появи COVID-19, който счупи всички върхове по заразяване, причинявайки световна пандемия. Жертвите му до декември 2023 година са 6 987 222 души. 

 

Предложението за конструирането само че " усъвършенствания " вирус е отправено от организацията с нестопанска цел в Ню Йорк EcoHealth Alliance, която посредством дотации от държавното управление на Съединени американски щати финансира в чужбина сходни опити.

 

Според медиите въпросната организация се е пробвала да заблуди Пентагона във връзка с риска, с цел да си обезпечи финансирането. 

Това стана ясно, откакто сенатор Ранд Пол сподели документи, че в схемата е била включена и лабораторията в Ухан. 

 

Идеята за безвъзмездното финансиране била благородна. С плана трябвало да се обезвреди опасността от коронавируси посредством инженеринг на " истинския SARS, с цел да се предотврати разпространяването на вируса върху хората и да се разработят технология и тактики за ваксини ".

 

За експерти новите разкрития демонстрират, че приключването на вируса от лабораторията в Ухан към този момент е съвсем несъмнено, за жалост този опит сякаш за положително умъртви близо 7 млн. души.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР