Нови доказателства за предполагаемо сексуално посегателство през 2018 г. доведоха

...
Нови доказателства за предполагаемо сексуално посегателство през 2018 г. доведоха
Коментари Харесай

„Нови доказателства“ се появиха от делото за сексуално насилие от 2018 г., включващо канадски хокеисти, което доведе до арести, обвинения, казва полицията

Нови доказателства за хипотетично полово посягане през 2018 година доведоха до повторното отваряне на следствие, включващо четирима сегашни и един някогашен състезател от НХЛ, заяви полицията в Онтарио в понеделник. Спортистите бяха задържани и упрекнати предходната седмица.

Длъжностни лица не са разкрили спомагателни детайлности за новите доказателства.

Картър Харт от Philadelphia Flyers, New Кал Фут и Майкъл Маклауд от Джърси Девилс, и Дилън Дъбе от Калгари Флеймс, всичките на 25, и някогашният състезател от НХЛ Алекс Форментън, 24, се явиха за първи път в съда посредством видео диалог в понеделник сутринта, съгласно правосъдното дело на Онтарио.

Харт, Фут, Дъбе и Форментън са изправени пред по едно обвиняване за полово принуждение. Маклауд е изправен пред две обвинявания, полово посягане и „ присъединяване в закононарушението “, което се отнася до подкрепяне или съучастничество на други лица в осъществяването на нелегално деяние.

И петимата отхвъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР