Нови доказателства срещу прокурорския син Васил Михайлов за хулигански прояви

...
Нови доказателства срещу прокурорския син Васил Михайлов за хулигански прояви
Коментари Харесай

Нови хулигански прояви на Васил Михайлов, издълбал свастика в килията си

Нови доказателства против прокурорския наследник Васил Михайлов за хулигански прояви и побой. Кадри, с които единствено bTV разполага, демонстрират, че до момента в който е бил в пандиза в Бобов дол, младежът е издълбал дупка в килията си, нарисувал е свастика и се е подписал като Васил Ламята.

От петък Васил Михайлов още веднъж е под домакински арест.

Освен че е издълбал дупка в стената на килията си в пандиза в Бобов дол, преди няколко седмици Васил Михайлов е основал и тези два надписа – единият хитлеристки, другият с име и прякор.

Прокурорският наследник беше изместен в Бобов дол от Софийския централен затвор през февруари поради набези, закани и надменно държание.

„ За да се обезпечи сигурността както на чиновниците на пандиза, по този начин на другите лишени от независимост, а и на самия обвиняем “, декларира през февруари наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

През юни обаче, Михайлов още веднъж се върна в пандиза в София. А там, по наша информация, блъснал с пестник в лицето един от арестуваните. Материалите за осъществени нови закононарушения към този момент са приобщени към делото против Михайлов, научи bTV.

„ Не, имате някаква неточност. Той към този момент търпи мярката си, новата мярка, няма какво да разясняваме повече “, сподели юристът на Васил Михайлов Велин Велинов.

След като в края на октомври младежът даде изявление пред bTV и беше върнат зад решетките поради нарушение на домашния арест, този път не е при приятелката си.

Екип на бТВ го открива в дома на чичо му. Когато вижда публицистите, бързо се прибира.

Въпреки че Михайлов е с проследяваща гривна, служителите на реда в Перник имат задача – по няколко пъти в денонощието да ревизират дали той съблюдава домашния си арест.

" Причината е, че казусът е необикновен и има данни, че в предишното е нарушавал наложената му мярка ", обясниха от ОДМВР-Перник.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР