Нови дипломатически совалки и предупреждения за разрастване на войната между

...
Нови дипломатически совалки и предупреждения за разрастване на войната между
Коментари Харесай

Нови дипломатически совалки: Може ли да се разрасне войната между „Хамас“ и Израел?

Нови дипломатически совалки и предизвестия за разгръщане на войната сред „ Хамас “ и Израел. Върху това подчертават международните осведомителни организации.

Външният министър на Иран заплаши с вероятни „ превантивни дейности “ в идващите часове. По думите му на Израел няма да бъде разрешено да предприеме дейности в Ивицата Газа без последици.

По последни данни починалите палестинци на линията Газа и Западния бряг са 2850

В Израел на следващия ден идва американският президент Джо Байдън, който преди няколко дни предизвести Техеран да не се намесва в спора. В района е и немският канцлер Олаф Шолц.

Междувременно Организация на обединените нации още веднъж прикани филантропичните организации да получат достъп до Ивицата Газа, където израелските удари не стопират. А „ Хамас “ популяризира видео на млада жена, която е измежду заложниците.

„ Хизбула “ и Иран да не се намесват в този спор “, уточни Олаф Шолц

„ Видях, че е жива. Преди това чух клюки, че е била простреляна в ръката или крайници. Видях, че е ранена в рамото, била е оперирана. Изглеждаше ужасена и очевидно изпитва огромна болежка. Тя споделя каквото ѝ наредят да каже, само че видях, че е постоянна “, съобщи майката на отвлеченото момиче Керен Шем.

„ Искаме Миа и всички заложници в Ивицата Газа да бъдат върнати вкъщи “, сподели и нейният брат Аял Шем.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР