Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла

...
Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла
Коментари Харесай

Две нови площадки радват децата на ДЯ „Мечо пух“

Нови детски площадки за игра радват малчуганите от детска ясла „ Мечо пух “ в „ Северен “, заяви кметът на региона Стоян Алексиев. Те са факт с помощта на съдействието сред кметството, родителите и екипа на детското заведение.

„ Погрижихме се и възпитаниците на ДЯ “ Мечо пух “ в „ Северен “ да играят на две нови безвредни детски площадки. Адмирации за съдействието на родителите “, съобщи Алексиев.

Той още веднъж напомни, че грижата за най-малките поданици на региона е измежду главните цели в работата на екипа му. Доказателство за това са построените от началото на мандата му 23 съвременни и безвредни детски площадки в другите квартали.

„ Освен това работим интензивно за откриване на още места в детските заведения. Имаме план и строително позволение за градина с физкултурен салон за 4 групи на ъгъла на улиците „ Победа “ и „ Св. Иван Рилски “. Проектираме още една нова детска градина с физкултурен салон за 4 групи за 100 деца в двора на ДГ „ Бреза “. Това значи спомагателни над 200 места за най-малките поданици на региона “, напомни кметът на „ Северен “ Стоян Алексиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР