Нови данни за знаковото убийство в Стара Загора започват да

...
Нови данни за знаковото убийство в Стара Загора започват да
Коментари Харесай

Знаковото убийство в Стара Загора - жертвата и убиецът в неуредени финансови отношения

Нови данни за знаковото ликвидиране в Стара Загора стартират да излизат нескрито. Убитият при стрелбата в Стара Загора е на към 35 години, името му е Станимир Иванов, по прякор Стамбето. Иванов, който е с престъпно досие, е бил погубен с един патрон в главата.
Трагедията се е разиграла в центъра на града, на ул. " Цар Симеон Велики " 142. Стамбето имал среща с братята Владимир и Милен Младенови Василеви, с които имал общ бизнес от няколко години. Той се занимавал с настоящата активност в петте заложни къщи на братята. Влязъл минути преди 17 часа, дружно с шефката на къщите - Десислава, с която живеели на фамилни начала.
Младенови изпратили Десислава да вземе някакви документи от един от офисите и тримата останали сами в постройката. Малко по-късно на 112 е получен сигнал за погубен мъж на въпросния адрес. Когато служителите на реда отишли на място, Владимир Младенов предал оръжието си и декларирал, че той е прострелял Иванов след скандал.
 Убитият в Стара Загора е 35-годишният престъпно проявен Станимир Иванов - Стамбето Убитият в Стара Загора е 35-годишният престъпно проявен Станимир Иванов - Стамбето
Убитият при стрелбата в Стара Загора е на към 35 години, името му е Станимир Иванов, по прякор Стамбето. Той заяви " 24 часа ", като с...
Двамата братя са имали разрешителни за късоцевно огнестрелно оръжие. Заради престъпното си досие, Иванов не е имал право да носи огнестрелно оръжие и такова не е намерено у него. Според окръжния прокурор на Стара Загора Димо Атанасов убитият е имал в себе си нож. На този стадий обаче няма никаква информация убитият да е употребявал хладно оръжие, написа Trafficnews.
Проблемите сред тримата почнали преди половин година, откакто данъчните създали акт за нарушавания на една от компаниите. Актът бил " оправен ", само че Младенови обвинили Иванов за нарушаването и почнали да удържат от време на време суми, с цел да възстановят загубите си. Стамбето бил безапелационен, че той няма виновност за акта, а казусът е счетоводен.
Според осведомени сумата, която той и Десислава трябвало да възстановят, била към 20 000 лв.. Известно време след " санкцията " обаче, братята открили липса на злато и пари от оборота и надлежно поискали пояснения от Стамбето. Това изнервило старозагореца до прекаленост и той почнал да подвига кавги. Последният бил във вторник, ден преди убийството, когато позвънил пийнал на Младенови и почнал да ги наскърбява.
Братята са измежду най-заможните старозагорци. Те са наследници на предприемача Младен Василев, умрял преди 4 години. Той пък наследява проспериращата компания " Пещостроене и изолации ", която се занимава със строителство и поправки в комплекса " Марица изток ", от своя татко Васил Данчев. Данчев е шеф на ТЕЦ-а по времето на социализма, а по-късно приватизира компанията.
 Мъж почина след пукотевица в Стара Загора Мъж почина след пукотевица в Стара Загора
Мъж е умрял в Стара Загора след пукотевица, осведомят от прокуратурата. Задържан е причинителят, съобщи DariNews.  Изстрелите са...
Задържаният Владимир Младенов е притежател на петнадесетина търговски сдружения, множеството от тях са наследени от татко му. Двамата братя показват висок стандарт на живот, движат се с защита.
Фамилията има голямо имение на езерото край село Колена, покрай Стара Загора. Според локални хора, чести посетители в имението били министри, магистрати, данъчни, митничари.
Там има и ловно стопанство, в което гостите се забавлявали. Любовта на Младенов към оръжията е документирана в профила му във Facebook. Чичо на двамата братя е хотелиерът Йордан Василев, който е притежател на няколко хотела - " Зорница ", " Палас " и " Калина " в Казанлък, атракцион и доста недвижими парцели в града.
С имението е обвързвана и трагична история. Преди доста години майката на двамата Владимир и Милен е открита мъртва на дъното на езерото, напомня още изданието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР