Нови данни показват степента на проблема с плъховете в Глазгоу

...
Нови данни показват степента на проблема с плъховете в Глазгоу
Коментари Харесай

Град в Обединеното кралство, измъчван от плъхове и мишки, тъй като за 3 години са докладвани повече от 27 000 проблеми с паразити

Нови данни демонстрират степента на казуса с плъховете в Глазгоу - петият по величина град в Обединеното кралство - с десетки хиляди позвънявания за помощ против надигащата се вълна от паразити и боклукчии, уплашени да събират боклуци.

Данните за свободата на информация демонстрират, че Градският съвет на Глазгоу е получил 22 766 позвънявания за плъхове и 4 577 за мишки сред 2020/21 и 2022/23. Проблемът стана толкоз сериозен, че служащите по отпадъците споделиха, че не могат да изнесат боклука безвредно, защото най-големият град в Шотландия е покрит от плъхове.

През юли въвеждането на триседмично събиране на отпадък беше упрекнато от ръководителя на GMB за разчистване на Глазгоу за увеличение на казуса с плъховете в града. През ноември Крис Мичъл от GMB Union сподели: „ Повдигам този въпрос от няколко години. Казвайки на съвета, че това е всекидневие. Това има гибелен резултат върху психологичното здраве и благосъстоянието на нашите членове. Става извънредно рисково.

„ Преди д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР