Нови четири мача от Световното първенство по футбол в Катар

...
Нови четири мача от Световното първенство по футбол в Катар
Коментари Харесай

Епични мачове: Фаворитите Аржентина и Франция излизат на сцената

Нови четири мача от Световното състезание по футбол в Катар ще се изиграят през днешния ден, 22 ноември. В първия дуел в 12:00 часа на обяд българско време един от любимците за трофея Аржентина играе със Саудитска Арабия в среща от група С. Три часа по-късно Дания се изправя против Тунис в мач от група D. В 18:00 часа наше време Мексико играе с Полша, а настоящият първенец Франция стартира отбраната на короната си с дуел против Австралия в 21:00 часа.

" Петлите " са в центъра на вниманието и започват против " кенгурата " в късния мач от програмата във вторник. Възпитаниците на Дидие Дешан ще се опитат да станат първият отбор, който пази международната си купа от Бразилия през 1962-а. Задачата им няма да бъде по никакъв начин лесна, имайки поради и проблемите с травми.

Пол Погба и Н‘Голо Канте, които бяха с съществена заслуга за триумфа в Русия преди четири години, няма да бъдат в Катар, а от сметките в последния миг отпадна и носителят на „ Златната топка “ Карим Бензема, който не игра в Русия и ще пропусне и този Мондиал. Австралия ще търси почтено показване против надалеч по-класния си противник в група, в която са още полуфиналистът от Евро 2020 Дания и съставът на Тунис, които играят в другия мач от група D.

В група С, Аржентина, водена от огромната звезда на Пари Сен Жермен Лионел Меси, ще търси сполучливо начало на акцията си против Саудитска Арабия. Възпитаниците на Лионел Скалони са в страхотна серия от мачове без загуба и влизат в ролята на един от любимците на Мондиала. „ Албиселесте “ не е печелил международната купа от 1986-а насам, когато победи в Мексико. Саудитите несъмнено са новобранци в групата, в която са още Полша и Мексико.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР