Нови 3 катастрофи са станали през последните минути на международния

...
Нови 3 катастрофи са станали през последните минути на международния
Коментари Харесай

Кошмарна вечер! Нови 3 катастрофи на Е-79 между Монтана и Враца

Нови 3 произшествия са станали през последните минути на интернационалния път Е-79 сред Монтана и Враца, оповестява BulNews.bg. Леденият дъжд, който продължава да вали над региона, основава съществени проблеми на водачите, защото в тъмното „ черният лед “ не се вижда и колите стават неуправляеми.

Първата злополука е до Железния мост на излизане от Враца. Лек автомобил „ Опел Вектра “ с врачанска регистрация е блъснал откъм гърба турски бус. И двете возила са се движели към Монтана. Шофьорите са невредими, като по двете коли има материални вреди, като немския автомобил е очевидно по-пострадал.

На към 500 метра от този случай в посока село Бели Извор е станала втора злополука. Миниван „ Форд “ със софийска регистрация е поднесъл на заледения път и се е хвърлил в канавката. Шофьорът не е потърпевш и изчаква в кола на негови другари да дойде пътна помощ, която да вдигне возилото му.



Третата злополука е станала на права права преди кръстовището за село Краводер. Софийски ТИР е напуснал пътното платно и е скочил в канавката. При случая се е спукал един от резервоарите на камиона и в региона се е разляло доста гориво. Шофьорът на камиона не е потърпевш. По тази причина служителите на реда желаеха помощ от пожарната, която да измие асфалта.



Шофьорите и на трите произшествия са тествани с дрегер, като пробите са посочили неналичието на алкохол в издишания въздух. Станалите произшествия не затрудняват трафика по интернационалния път сред Монтана и Враца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР