Нови 26 серии от анимационното филмче Ну, погоди! прави филмово

...
Нови 26 серии от анимационното филмче Ну, погоди! прави филмово
Коментари Харесай

26 нови серии на „Ну, погоди!“ ще се появят през 2020 г.

Нови 26 серии от анимационното филмче " Ну, погоди! " прави кино студио " Союзмультфильм ". Поводът е 50 години от основаването на основните анимационни герои от известни мултипликации - Крокодил Гена, Чебурашка, Вълкът и Заека, и други Очаква се първите серии да се появят на дребен екран през лятото на 2020 година, показа Юлияна Слащева на Международния културен конгрес в Санкт Петербург.

В началото доста режисьори отказвали да снимат сериала, тъй като го смятали за отегчителен. Вячеслав Котьоночкин въпреки всичко взема решение, че в него има нещо и се заема. Според проучване на " Обществено мнение " през 2014 година " Ну, погоди! " е преди всичко по известност в Русия.

През 2018 година, в чест на 50-годишнината на сериала „ Ну, погоди! “, Централната банка на Русия пуска 500 000 специфични монети с номинал 2 и 25 рубли. От едната страна са облиците на Заека и Вълка от другата герба на съветската федерация.

Коя българска ария е вклюена в остарели серии и кои артисти са озвучавали героите – четете в Ladyzone.bg:
2020 година идва с 26 нови серии на " Ну, погоди! " В 17 и 18 епизод на старите серии е употребена песента на Емил Димитров „ Ти си отиде през септември “

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР