Нови 240 души влизат в парламента. Част от тях ще

...
Нови 240 души влизат в парламента. Част от тях ще
Коментари Харесай

Новобранци и депутати-ветерани прекрачват прага на 48-ото Народно събрание

Нови 240 души влизат в Народното събрание. Част от тях ще прекрачат прага на Народното събрание за първи път. Сред тях са и Тихомир Георгиев от Хасково и Иван Белчев от Русе.

“Eто това ще е моят дом “, споделя Тихомир Георгиев, народен представител от " Български напредък ".

„ Не съм влизал, ще ми бъде забавно. Най-вероятно ще е мъчно, най-малко първоначално, само че се надявам да срещна свои съидейници, които разсъждават също като мен “, оптимист е Иван Белчев от „ Демократична България “.

Тихомир Георгиев е инженер-геодезист, без политически опит досега. Играе национални танци от 8 годишен. Всеки понеделник е на подготовки в залата в Хасково и има вяра, че няма да прекъсне с танците поради пленарната зала и при всеки комфортен случай ще се връща в родния си град.

 
Там е по-спокойно, градът е по-чист от екологична позиция. Значи като се каже политик да не е в кавички и да почистим името.
Тихомир Георгиев, народен представител от " Български напредък "

Иван Белчев от Демократична България е IT експерт.

 
Но по предопределение съм уредник на доста доброволчески начинания, свързани с екологията и спорта.
Иван Белчев, народен представител от Демократична България

Най-голямото предизвикателство пред новите депутати ще бъде да свикнат с концепцията, че не са харесвани. Съвети към новите депутати даде един от най-опитните в Народното събрание – Румен Гечев от Българска социалистическа партия. Според него, новите депутати би трябвало да внимават личното им " АЗ " да не се претопи в общо партийното. „ Понякога твоето персонално мнение може да се разграничава от това на останалите, само че има случаи, в които би трябвало да преглътнеш и да гласуваш с останалите “, споделя Гечев.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР