Новата звезда на ЦСКА Тиаго Родригес може да се завърне

...
Новата звезда на ЦСКА Тиаго Родригес може да се завърне
Коментари Харесай

Порто с мераци към звезда на ЦСКА

Новата звезда на ЦСКА Тиаго Родригес може да се завърне в Порто, в случай че от “До Драгао” пожелаят това, оповестяват португалските медии, представени от „ Меридиан Мач”.

По принцип халфът бе благосъстоятелност на “драконите” от 2012 до 2017 година, само че в този интервал той не изигра нито един формален мач, а записа единствено 17 дуела за дублиращия отбор. Тиаго бе отдаван чартърен във Витория (Гимараеш), Насионал (Мадейра) и Маритимо, преди да подпише с ЦСКА през предишното лято.

Според медиите в Португалия обаче, безусловно всеки един състезател, който напуща Порто, има в договора си уговорка, съгласно която “драконите” могат да си го върнат при заплащането на избрана сума, която никога не е висока. Тиаго впечатли с представянето си с екипа на “армейците” през есента, записвайки 8 гола и 9 асистенции.

На “Армията” обаче могат да се усещат спокойни, тъй като надали Порто ще си изиска назад халфа, който, въпреки и да се показва на равнище, няма нужната класа за осминафиналист в Шампионската лига и водач в португалското състезание.

Иначе от ЦСКА към този момент оповестиха, че няма да продават нито един от главните си футболисти. Желани са Фернандо Каранга и Антон Недялков, само че и двамата се чака да продължат да носят аления екип и напролет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР