Новата звезда на ЦСКА Али Соу вече вилнее по чалготеките,

...
Новата звезда на ЦСКА Али Соу вече вилнее по чалготеките,
Коментари Харесай

По 100 евро бакшиши оставя звезда на ЦСКА! Али Соу се кефи на мазни кючеци

Новата звезда на ЦСКА Али Соу към този момент вилнее по чалготеките, научи HotArena. Гамбиецът откри меката на кючеците в Студентски град и към този момент е постоянен клиент на едни от най-вървежните нощни заведения. Така нападателят последва образеца на предшествениците си в ЦСКА Фернандо Каранга и Мауридес, които също бързо се научиха да хвърлят салфетки. От своя страна Али Соу е относително нов клиент в чалготеките, само че личният състав там е повече от удовлетворен от него.

" Соу е доста готин, забавлява се на макс - разкриват от обичаното му заведение. - Единият път остави 100 евро бакшиш на едно от момчетата с барабаните , които всяка нощ свирят от 1 до 5 ч през нощта. Преди него постоянно идваше и Мауридес, който даже си остави телефона на един от музикантите, преди да замине за Китай. " Тлъстите бакшиши не са необикновен проблем за Соу - съгласно неофициална информация неговата заплата на " Армията " е 18 000 евро на месец.

Гамбиецът е много апетитна хапка и за златотърсачките в Студентски град. Звездата на ЦСКА живее в София без другарка, макар че преди време се появиха негови фотоси с изкусителна русокоска, с която се е срещнал като футболист на италианския " Киево ". Връзката им очевидно към този момент е останала в предишното и Соу признава, че все още няма съществено гадже. За наслада на фенките той има проекти да остане дълго време в България и животът тук несъмнено му подхожда. Соу стартира да се трансформира и в любим на агитката на ЦСКА, откакто към този момент вкара 10 гола единствено в шампионата. Фенове и експертите са безапелационни, че той е с съсловия над продадения през зимата Мауридес. Надеждите им са изкушенията на Студентски град да не провалят Соу на терена, както се случи с доста други тъмнокожи звезди преди него, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР