Новата звезда на ПСЖ Неймар официално бе представен пред журналистите.

...
Новата звезда на ПСЖ Неймар официално бе представен пред журналистите.
Коментари Харесай

Представянето на Неймар в ПСЖ: Взех едно от най-трудните решения в живота си

Новата звезда на ПСЖ Неймар публично бе показан пред публицистите. Бразилецът дойде на стадион " Парк де Пренс " в моден черен костюм. Пред медиите, с цел да показа най-скъпата покупка в историята на футбола, бе лично собственикът на ПСЖ Насер Ал-Келайфи.

“Много съм удовлетворен, доста съм благополучен от това ново предизвикателство. ПСЖ е огромен клуб, като се изключи че Париж е баснословен град. Не намирам думи да обясня какво изпитва сърцето ми ”, стартира Неймар. “Дойдох поради упоритостта на този клуб, а тя съответствува с моята. Търся нещо по-голямо, ново предизвикателство, сърцето ми ме молеше да го направя ”, показа с усмивка бразилецът.

" Дали съм желал по-голяма роля в тима? Не, това не ми е липсвало. Желанието ми да дойда в ПСЖ е обвързвано с ново предизвикателство, да потърся нещо друго. Не е, тъй като съм се чувствал некомфортно ”. 

“Господ прави нещата в точния миг. Той накара сърцето ми да го изиска. Това беше едно от най-трудните решения в живота ми, защото се бях приспособил доста добре в града, в клуба, сътворих страхотни отношение с фантастичните футболисти на Барса. Благодаря доста на всички играчи на Барса. Посрещнаха ме доста задушевно, когато дойдох от Бразилия. В Барса също имах провокации, само че имах потребност от нови тласъци. Говорих с бразилците в ПСЖ, които са мои положителни другари. Сега се усещам вкъщи ”, довери новият номер 10 на френския отбор.

Запитан дали си е тръгнал от Барселона, тъй като се е чувствал в сянката на Меси, Неймар отговори: “Точно противоположното. Меси беше една от повода, поради която отидох в Барселона. Той е моят кумир. Исках да играя с най-хубавите. Благодаря доста на Меси за метода, по който ме посрещна и неговата помощ през тези четири години ”.

В края на конференцията Ал-Келайфи подаде фланелката с №10 на Неймар. Утре Неймар ще бъде показан публично на стадиона на ПСЖ преди мача от първия кръг на Лига 1. 
 







 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР