Новата звезда на Матиас Тисера говори за трансфера си при

...
Новата звезда на Матиас Тисера говори за трансфера си при
Коментари Харесай

Новата звезда на Лудогорец за трансфера си при "орлите": Беше трудно решение

Новата звезда на Матиас Тисера приказва за прехвърлянето си при " орлите " и призна, че е било мъчно решение. Освен това Тисера показа, че се е съветвал по значително въпроси с някогашния вратар на разградчани Хорхе Броун. Съпругата на Тисера също е взела участие в сложното решение.
" Радвам се, че съм в Лудогорец. Играя като централен нападател, само че може да играя и по двете крила. Идвам с задачата да оказа помощ на Лудогорец да извърши своите цели. Ще се опитам да дам всичко от себе си. Искам да станем първенци, а по-късно да оказа помощ и за мачовете в Европа. Решението, което трябваше да взема, беше мъчно, само че когато се запознаех с клуба, с плана, който ми бе показан, това ми оказа помощ по-лесно да взема решение и да подпиша с Лудогорец.
Знам много за българското състезание. Знам, че Лудогорец постоянно се стреми към спечелването на купата и купата. Решението да мина в Лудогорец го взех дружно с моята брачна половинка. Решихме го дружно. Предпочетох да играя в Европа и това способства за решението ми. Искам да се развъртвам в Европа. Говорих с Хорхе Броун. Той ми сподели много положителни неща за клуба и за организацията. Също ми сподели, че клубът се бори за всички титли, бори се на всички фронтове и непрекъснато го прави. Също ми сподели, че хората в клуба са доста съществени и постоянно оказват помощ. Това ми оказа помощ при взимането на решение да подпиша с Лудогорец. Той ми даде взор върху всичко това " - стартира Тисера.
След това нападателят уточни някои от своите мощни качества, а също така показа и кои са двамата му обичани нападатели, спирайки се на Луис Суарес от Атлетико (Мадрид) и Лаутаро Мартинес от Интер.
" Боря се за всяка една топка. Не оставям да изгубя топка. Стремя се да построявам положително отношение със съотборниците. Винаги съм подготвен да дам всичко от себе си.
Любимият ми нападател е Луис Суарес, както и Серхио Агуеро, а и Лаутаро Мартинес. Харесва ми стилът на Лаутаро Мартинес. В момента не мисля тъкмо за националния тим на Аржентина. Искам да дам най-хубавото за тима. Искам да упражнявам добре и да допринеса за представянето на Лудогорец " - сподели Тисера.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР