Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах призна, че няма търпение

...
Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах призна, че няма търпение
Коментари Харесай

Салах: Обожавам феновете на Рома, а те – мен

Новата звезда на Ливърпул Мохамед Салах призна, че няма самообладание да се завърне на „ Олимпико”, където му следва да играе против някогашния си отбор Рома в полуфиналите на Шампионската лига. Египетският национал призна, че към момента изпитва сантименти към „ вълците” и техните буйни почитатели.

25-годишният състезател напусна римския гранд през лятото, когато Ливърпул заплати 40 милиона евро за него. Инвестицията се потвърди като чудесна за „ червените”, защото Салах към този момент има маркирани 39 гола във всички шампионати.

Шеф на Рома желае реванш против Ливърпул поради Мо Салах

Африканецът игра 2 сезона в Рома, като там също се трансформира в любим на публиката. „ Това е моят предходен клуб. Обожавам почитателите там, а и те - мен”, разяснява Салах пред CNN.

„ Все още си приказвам с множеството от играчите там. Много сме близки, тъй като сме положителни другари.”

Клоп: Щяхме да имаме шансове против всеки, Рома ме впечатлиха

„ Разбира се, имам щастливи мемоари от Рома. Играхме дружно в течение на 2 години и се борехме във всеки мач. В съблекалнята също си изкарвахме добре. Кого очаквам с най-голямо неспокойствие да видя отноово? Франческо Тоти. Той е необикновен, изумителен – той има всичко. Обичам го. Двамата имаме положителни взаимоотношения, той е доста благ човек”, добави Салах.

Първият полуфинален дуел сред Ливърпул и Рома е на 24-и април и ще се играе на „ Анфийлд”. Реваншът на „ Олимпико” е на 2-и май.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР