Новата звезда на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов изпрати поздравителен

...
Новата звезда на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов изпрати поздравителен
Коментари Харесай

Бербо с изненада от далечна Индия за НСА и научния си ръководител

Новата звезда на индийския Керала Бластърс Димитър Бербатов изпрати приветствен адрес до ръководителя на катедра “Мениджмънт и история на спорта” в НСА “Васил Левски” проф. Бисер Цолов във връзка 75-годишния празник на висшето образователно заведение. Двукратният първенец на България, който не крие упоритостите си да заеме управителен пост в родния футбол след години, приключи магистърска степен “Спортен мениджмънт” точно в Академията.
 НСА и катедра @@@
Предлагаме цялостното послание на Бербатов във връзка 75-ия рожден ден на НСА:

Уважаеми проф. Цолов,

Чрез Вас желая да поздравя всички преподаватели, чиновници и студенти от катедра “Мениджмънт и история на спорта” в НСА “Васил Левски” със 75-годишния празник.

Безспорно е, че катедра “Мениджмънт и история на спорта” има забележителен принос както за развиването и одобряването на Академията като неповторимо висше учебно заведение, по този начин и на българската спортна просвета и спортно-образователна процедура.

Обучението по просветителните стратегии на катедрата и по специалността “Спортен мениджмънт” е на високо равнище и дава отговор на условията на актуалната система за подготовката на спортни експерти.

Това бе и една от аргументите да продължава своя учебен път в магистърската стратегия по “Спортен мениджмънт” - една компетентност и специалност, от която българският спорт през днешния ден има изключителна нужда.

Пожелавам Ви и в бъдеще с нескончаем възторг, отдаденост и отговорност да продължите да изпълнявате Вашата просветителна задача за положителното на българския спорт!

Честит празник!

С почитание,
Димитър Бербатов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР