Новата звезда на Хърватия Йошко Гвардиол изненада всички с избора

...
Новата звезда на Хърватия Йошко Гвардиол изненада всички с избора
Коментари Харесай

Звезда на Хърватия си поиска Джей Ло

Новата звезда на Хърватия Йошко Гвардиол изненада всички с избора си за най-красивите дами сега. 20-годишният халф на “РБ Лайпциг ” уточни като фаворитки Анджелина Джоли (47 г.), Шакира (45 г.) и Дженифър Лопес (53 г.) в телевизионно изявление.

“Не са ли малко остарели за теб? ”, попита го водещият. “Да, да, може да са малко остарели, само че пък са страхотни ”, отвърна Йошко. “Джей Ло, очаквам те в Лайпциг. Ще си изкараме ужасно ”,допълни той.

Той признава, че сега е без гадже и поради това от време на време се усеща прекомерно уединен. Разчита основно на съотборниците си да си прекара добре. Заради това другарувал с Дани Олмо.

Имал си и обичано място на света. “Намира се в покрайнините на Загреб на пътя за Самобор. Но няма да ви кажа къде ”, добави Гвардиол.

Йошко е под въпрос за началото на международното, откакто получи травма в последния мач на клубния си тим. “Според мен ще се възстановя бързо. Не желая да пропущам шанса си. А съгласно мен имаме голям късмет да създадем още веднъж пробив. Защо да не играем още веднъж на край? Отборът ни е извънредно мощен, а до момента в който Лука Модрич е на терена, можем да победим всеки ”, твърди 20-годишният почитател на извивките на Дженифър Лопес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР