Новата звезда на Барселона Ансу Фати може да е само

...
Новата звезда на Барселона Ансу Фати може да е само
Коментари Харесай

Барса предлага нов договор на Фати, той може да дебютира в Шампионската още довечера

Новата звезда на Барселона Ансу Фати може да е единствено 16 години, само че към този момент стартира да демонстрира качествата си терена. С неналичието на Меси и Суарес, се наложи той да ги замести и съумя да вкара дава гола и направи една асистенция в 3 мача за „ каталунците “.

Според каталунската радио-програма „ Club de la Mitjanit “, на Фати ще бъде препоръчан нов контракт, който ще го задържи в клуба за пет години напред. В договорът ще има и бонус от 700 хиляди евро за самия състезател, а заплатата му ще се дефинира от това дали ще остане част от втория отбор на Барса или ще бъде включен в първия състав.

Ако остане в Барса Б, Ансу ще получава по 300 хиляди евро на година, само че, в случай че се изкачи до първия състав ще получава тъкмо 1 милион евро. Сумата може да се повиши с по 250 хиляди евро на година в идващите три сезона. Нов контракт ще бъде препоръчан и на неговия брат Брахима, който също играе във втория отбор на „ каталунците “.

Фати може да дебютира за Барселона в Шампионската лига още довечера против Борусия Дортмунд. Лионел Меси несъмнено ще бъде оставен на аварийна пейка, а това отваря място за 16-годишния нападател да стартира паралелно до Суарес и Антоан Гризман. Ако играе против „ жълто-черните “, Ансу Фати ще влезе в листата на десетимата най-млади играчи записали мач в Шампионската лига.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР