Новата зала с динозаврите в Природонаучния музей е вдигнала с

...
Новата зала с динозаврите в Природонаучния музей е вдигнала с
Коментари Харесай

Динозаврите вдигнаха петорно посещенията в Природонаучния му...

Новата зала с динозаврите в Природонаучния музей е вдигнала с близо 5 пъти визитите му през почивните дни. Ако преди откриването й приходите от билети са били към 200 лв. ден от уикенда, в този момент те са скочили на 1200.

„ Интересът е свръхестествен и децата си потеглят с усмивки”, сподели шефът на Природонаучния музей доктор Огнян Тодоров.



Музеят ще започва на 11 декември коледната си самодейност „ Ерата на динозаврите”. В нея децата до 12 години могат да демонстрират свое произведение – рисунка, апликация или статуя на касата, и да влизат гратис. В музея билетът за деца до 7 години е 1 лев, а над тази възраст е 4 лв..

Предоставените произведения ще бъдат изложени в зала “Динозаври”. Най-добрите измежду тях ще бъдат отличени. Към всяко произведение да бъдат приложени три имена, възраст, телефон и имейл за връзка с участника. Коледната акция ще продължи до 19 декември.

При актуалните противоепидемични ограничения, гости над 18 години би трябвало да дават зелен документ, а през почивните дни (събота и неделя) в постройката на музея има мобилна лаборатория за бързи антигенни проби на цена от 10 лв..

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР