Новата водеща на Вечерното шоу“ по БНТ търпи удар след

...
Новата водеща на Вечерното шоу“ по БНТ търпи удар след
Коментари Харесай

Андреа Банда не спира да плаче

Новата водеща на „ Вечерното шоу “ по Българска национална телевизия търпи удар след удар. Андреа Банда Банда се провали с предаването, само че не желае да одобри този факт. Брюнетката е много прочувствена и мъчно приема рецензията. От няколко седмици на гърба й се изсипа звук мръсотия и тя не серпантина да плаче, както и да изпада в рецесии. Заради непрекъснатите й прочувствени прояви от екипа почнали под сурдинка да я назовават Плачещата Панда Панда.

Най-големият проблем на инфлуенсърката не бил некадърността й, а истеричният темперамент и манията за надзор.

„ Започва да крещи, да тръшка порти и да плаче истерично. Вече й викаме Плачещата Панда Панда. В началото беше занимателно, само че към този момент на всички стартира да ни идват допълнително истеричните й прояви и крещящата потребност да постанова мнението си “, жалват се от екипа на „ Вечерното шоу “.

Андреа да вземем за пример доста държала листата с подбраните посетители първо да минава през нейните ръце и в случай че някое име не й допаднело, го задрасквала непосредствено. Подобно държание по никакъв начин не се харесвало на управлението и оттова бързо й свили сармите и я сложили на място.

„ Има епизод, след който плаках като малко дете, тъй като не бях съгласна с нещо. Няма нищо по-смиряващо от този опит “, признава си и самата водеща в инстаграм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР