Новата водеща на Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се

...
Новата водеща на Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се
Коментари Харесай

Новата водеща на Тази събота и неделя“ милионерска изгора

Новата водеща на „ Тази събота и неделя “ Бесте Сабри се оказа милионерска възлюбена. 27-годишната кореспондентка, която детронира Жени Марчева и Диана Любенова от предаването им и прави шеметна кариера в Би Ти Ви, живее на фамилни начала с богат предприемач. Двамата с Борислав са дружно от няколко години, само че заобикалят да натрапват връзката си в общественото пространство.

Бесте и обичаният й към момента нямат подписан брак, нито пък наследници. Красавицата от Шумен и предприемачът населяват първокласен апартамент в София и постоянно пътуват до екзотични острови и дестинации по света. Откакто са двойка, Борислав безусловно е позлатил обичаната си и не пести средства, с цел да я прави щастлива. Само на 27, Бесте има стандарт на живот, по-висок от този на всичките й сътрудници в малкия екран. Тя ръководи бляскав бял Мерцедес за 150 хиляди лв., който й е подарък от мъжа до нея. Тя бе стартирана и назначена на сладкия си пост от Антон Хекимян, който бе шеф в Би Ти Ви, преди да се хвърли в борбата за кмет на София като претендент на ГЕРБ. Благодарение на него тя получила късмет да се изстреля на върха в телевизионната подчиненост. 

Първо Бесте бе назначена за водеща на новините, а от тази есен пък дружно с сътрудника й Митьо Маринов замениха старите фрагменти Диана Любенова и Жени Марчева в съботно-неделния утринен блок на малкия екран. Заради прогонването на двете журналистки Бесте станала бодил в очите на множеството си сътрудници, които по никакъв начин не й симпатизирали. На нежната възраст на Сабри обаче нито една от колежките й не е жънела такива скорострелни популярност и триумфи. 

Тя е родом от Шумен и споделя, че публицистиката намира място в сърцето й още от дребна, когато, въпреки и по детски, желала да се развива точно в тази сфера. Това обрисува пътя й да учи в езиковата гимназия „ Никола Вапцаров “ в родния си град, а по-късно отишла да следва публицистика в чужбина. Дипломирала се със компетентност в университет в Шотландия, след което се завърнала в Шумен. Там кариерата й почнала с работа в локалния филиал на БНР. После пристигнала в София и съвсем като в приказката за Пепеляшка се сдобила с баснословен живот - богат мъж и забележителна кариера.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР