Новата визия на Кейт ни дава идеи какво да облечем

...
Новата визия на Кейт ни дава идеи какво да облечем
Коментари Харесай

Latest Look: Кейт Мидълтън с елегантна визия с блейзър

Новата визия на Кейт ни дава хрумвания какво да облечем за офиса.

Днес стилното ентусиазъм от известните персони е огромно – измежду тоалетите от премиите Brit, през аления килим на премиерата на новия филм на Дженифър Лопес, а в този момент и до визията, с която Кейт Мидълтън ни впечатли.

За посещаване в Лондон, където се срещна с представителите от организацията “Parents and Children Together ” и децата, на които тя се е заела да оказва помощ, Кейт се спря на елегантна и изчистена формула за тоалета.

С напълно черната основа – панталон от L.K. Bennett и обикновен топ – визията на Мидълтън бе стратегически допълнена от типичен блейзър в пепит принт, който оформи фигурата, употребявайки най-любимия трик на инфлуенсърите за образна машинация благодарение на облеклата. Допълнителен структуриращ детайл сложи и коланът с крокодилски резултат от Anderson. Аксесоарите също послужиха да създадат тоалета още по-интересен, като херцогинята бе избрала елегантни обувки с пълен ток от Gianvito Rossi, перлени обеци от Annoushka, часовник от Cartier и колие от Astley Clarke в лилаво.

Вижте повече от визията й в галерията.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР