Новата вълна на пандемията от коронавирус, предизвикана от Делта варианта,

...
Новата вълна на пандемията от коронавирус, предизвикана от Делта варианта,
Коментари Харесай

Карантина заради COVID-19 и нови ограничения за неваксинираните по света |

Новата вълна на пандемията от ковид, провокирана от Делта разновидността, принуди редица държавни управления да наложат строги ограничаващи ограничения, съобщи Българска телеграфна агенция.

Властите на австралийския щат Нов Южен Уелс удължиха през днешния ден периода на настоящата в Сидни коронавирусна карантина с още един месец, съобщи Ройтерс.

Въвеждането на тази мярка бе подбудено от обстоятелството, че в Сидни разновидността Делта на ковид продължава да се популяризира. Очакваше се карантината да завърши в петък, само че срокът й бе продължен до 28 август, съобщи пред публицисти премиерката на Нов Южен Уелс Гладис Береджиклян.

Южна Корея записва през днешния ден рекордните 1896 нови случая на заразяване с ковид за един ден.

Това е най-големият брой инфектирани за един ден, регистриран в Южна Корея от началото на коронавирусната пандемия. Южна Корея се бори с четвърта вълна на разпространяване на ковид, за която се допуска, че е предизвикана от разновидността Делта на вируса.

От 1 август единствено имунизираните против коронавирус жители на Кувейт ще могат да пътуват в чужбина, обявиха през вчерашния ден кувейтските управляващи.

Новото предписание няма да важи за деца под 16 години, за хората със документ от здравното министерство, в който се упоменава, че те не могат да бъдат имунизирани, и за бременните дами, които разполагат със документ от управляващите, който потвърждава, че са бременни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР