Новата услуга засега е достъпна само за жителите на САЩYahoo

...
Новата услуга засега е достъпна само за жителите на САЩYahoo
Коментари Харесай

Yahoo Finance добавя покупко-продажба на криптовалути

Новата услуга към този момент е налична единствено за жителите на Съединени американски щати

Yahoo Finance се отваря за покупко-продажби с три от най-популярните криптовалути

Финансовата осведомителна услуга Yahoo Finance добави опция за търгуване с Bitcoin, Ethereum и Litecoin. Тези криптовалути заемат надлежно първо, второ и седмо място във връзка с капитализацията.

За първи път котировки на тези и други криптовалути се появиха в Yahoo Finance в края на 2017 година, само че до момента не бяха вероятни покупко-продажби с тях, напомнят пазарните наблюдаващи.

Новата услуга за покупко-продажба на криптовалути е налична единствено за поданици на Съединени американски щати. За да осъществя транзакциите, Yahoo Finance употребява Coinbase и Robinhood, тъй че потребителят би трябвало да има брокерска сметка в една от тези услуги.
още по тематиката
Криптовалутите претърпяват сложни времена, след въвеждане на известни ограничавания от държавните управления на разнообразни страни. Капитализацията на виртуалните пари спадна фрапантно от края на предходната година до момента.

Същевременно, технологията блокчейн, която стои зад криптовалутите, си пробива път в други сфери и към този момент е в проектите за развиване на водещите корпорации. Според анализаторите, блокчейн има голям капацитет за бизнеса и ще промени освен финансовите транзакции.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР