Новата услуга на Обединена българска банка (ОББ) - видео банкер,

...
Новата услуга на Обединена българска банка (ОББ) - видео банкер,
Коментари Харесай

ОББ пусна видео банкиране за фирми със среща онлайн

Новата услуга на " Обединена българска банка " (ОББ) - видео банкер, към този момент дава опция авансово да си запазите част за онлайн среща. Това оповестиха от ОББ, която е част от белгийската " КВС Груп ".

Услугата видео банкиране за бизнес клиенти започва през август 2019 година, с което ОББ стана първата финансова институция у нас, която предлага тази алтернатива. От тогава тя се радва на възходящ интерес, като към този момент се организират по към 100 видео онлайн срещи месечно.

Услугата дава опция на бизнес клиенти които не могат да посетят клон на банката да се срещнат с съветник и да обсъдят в действително време настоящи въпроси и тематики.

Сега ОББ надгражда тази алтернатива с стартирането на резервационна система. Тя е налична в секция " Видео банкер " на уеб страницата на ОББ, посредством избор на опцията " Запишете час ". След попълване на формата, чиновник на банката уговаря комфортен час за видео среща.

Отдалеченото цифрово обслужване, което ОББ предлага, е комфортен и по-лесен метод за реализиране на контакт сред банков специалист и бизнес клиент от разстояние, тъй като се икономисва време и на двете страни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР