Новата УАЗ-ка няма да е на рама. Това заяви пред

...
Новата УАЗ-ка няма да е на рама. Това заяви пред
Коментари Харесай

Руснаците удариха всички в земята с новата УАЗ-ка (СНИМКИ)

Новата УАЗ-ка няма да е на рама. Това съобщи пред изданието „ Российская газета “ генералният шеф на завода Вадим Швецов. Автомобилът на фотографията е един от най-вероятните облици на новия кросоувър на УАЗ. Кога обаче ще бъде пуснат в серийно произвеждане, към момента не е ясно.
Швецов съобщи, че първо експертите от УАЗ би трябвало да приключат новия план за високопроходим автомобил с рама – задача, която е приоритет на компанията и чак по-късно да се заемат с доусъвършенстването на SUV-а УАЗ-3170. Той няма да е на рама, а ще бъде на самоносеща структура и с без значение окачване. Първо обаче УАЗ ще приключи моделната гама „ Профи “, след което ще пусне в произвеждане Патриот-2 и чак по-късно ще се заеме с обновяване на процеса по основаване на SUV-а от фотографията.
 Руснаците удариха всички в земята с новата УАЗ-ка (СНИМКИ)
 Руснаците удариха всички в земята с новата УАЗ-ка (СНИМКИ)

Според съветските медии, това може да се случи най-рано след 3-4 години. В съветски профилирани издания се разяснява и различен забавен план на УАЗ – Буханка. Според оповестените информации, макар комичната си ретро форма с кръгли фарове и дребните си колела, този талантлив за времето си всъдеход не може да бъде спрян и от най-пресечения терен. Работи безотказно в пустинна горещина и в арктически мраз. Мнозина специалисти настояват, че това е съвършеното транспортно средство с висока проходимост. Новата генерация на ретро класиката безусловно наподобява на галактически транспортен съд и е извънредно практична. Инженерите пък настояват, че е все по този начин високо проходима.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР