Новата транспортна схема на Добрич влиза в сила от днес.

...
Новата транспортна схема на Добрич влиза в сила от днес.
Коментари Харесай

Добрич с нова транспортна схема

Новата транспортна скица на Добрич влиза в действие от през днешния ден. Според нея рейсовете ще обслужват тринадесет линии, оповестяват от Община Добрич. За задачата общинското дружество " Градски превоз “ ЕООД закупи и пусна в употреба от 1 април 20 нови дизелови рейса „ Карсан “. Те са с дължина 20 метра, потенциал до 60 пасажери, като от тях 21 места са седящи и 39 са правостоящи места. 

За по-голяма осведоменост на жителите, водачите на рейсовете раздават на пасажерите книжки.  В тях са посочени 13-те пътни линии и новото разписание на рейсовете. 

Схемата бе оповестена за публично разискване в интервала 21.02 – 22.03.2023 година и изложена в Централна градска част за информация на жителите, допълват от Община Добрич. Постъпили са 32 оферти и възражения от жители, като от тях са признати единствено две. 

Автобусите трябваше да се движат по новото разписание от 1 април, само че Общински съвет Добрич гласоподава решение началото да се забави, с цел да може да се обозначат новите 81 спирки и да се начертае маркировката по пътните артерии.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР