Новата социална мрежа, Threads от Instagram, беше много успешна. Тя

...
Новата социална мрежа, Threads от Instagram, беше много успешна. Тя
Коментари Харесай

Как да изтриете акаунт в Threads, без да рискувате профила си в Instagram?

Новата обществена мрежа, Threads от Instagram, беше доста сполучлива. Тя притегли над 10 милиона консуматори през първия ден. Някои функционалности на Threads обаче бяха оставени без внимание. Например фактът, че услугата не е налична през компютър и е предопределена единствено за потребление през смарт телефони с операционните системи iOS и Android. Или че изтриването на акаунт в Threads излага профила в Instagram на риск.

Независимо от повода, можете да изтриете за непрекъснато акаунта си в Threads или краткотрайно да го деактивирате. В тази публикация ще предоставим управление малко по малко, по какъв начин да извършите и двете.

Как да изтриете акаунт в Threads?

Това може да е изненада, само че сега няма явен метод за заличаване на акаунт в Threads. Според разпоредбите на обществената мрежа, можете да изтриете акаунт единствено дружно с Instagram, защото Threads е основан на него. Ако сте от вида, който е подготвен да го направи, ето по какъв начин да изтриете профила си в Threads и по-късно акаунта си в Instagram:

Първо отворете приложението Threads на вашия смартфон; Кликнете върху бутона „ Профил “ в долния раздел; Сега докоснете двуредовото меню в горния десен ъгъл; Изберете „ Акаунт “; След това щракнете върху „ Други настройки на акаунта “; Ще бъдете пренасочени към приложението Instagram, където ще се отвори Центърът за потребителски профили; От тук щракнете върху „ Лични данни “; Изберете право на благосъстоятелност на акаунта и неговото управление; След това докоснете единствената алтернатива, която се появява — „ Деактивиране или унищожаване “; Изберете своя акаунт в Instagram; Докоснете опцията „ Изтриване на акаунт “ и щракнете върху „ Продължи “; Изберете повода за заличаване като „ Друго “ и щракнете върху „ Продължи “; Сега въведете вашата ключова дума за потвърждение; След като това стане, сметките в Instagram и Threads ще бъдат изтрити.

Като опция, акаунтът в Instagram може да бъде заличен от самото приложение Instagram, като отидете в Центъра за сметки и следвате стъпките, упоменати нагоре. Този стадий също автоматизирано ще отстрани обвързвания профил в Threads.

Как да деактивирате акаунта си в Threads

Както споменахме по-рано, не е допустимо изцяло да изтриете профил от Threads, само че можете да деактивирате акаунта си в услугата. Вашият акаунт няма да бъде заличен и може да бъде задействан още веднъж когато и да е, като влезете още веднъж с вашето потребителско, име и ключова дума. Това ще ви разреши да избегнете нови вести от абонаментите и да не се разсейвате от гледане на новинарската лента. Ето по какъв начин се прави това:

Отворете приложението Threads на вашето устройство и докоснете профилната си фотография в долния десен ъгъл; Докоснете иконата на менюто (двете тирета) в горния десен ъгъл, с цел да отворите менюто с настройки; Изберете „ Акаунт “; Кликнете върху „ Деактивиране на профила “; Потвърдете, че желаете да деактивирате акаунта си, като щракнете върху “Деактивиране на профила в Threads “.

Това е всичко: ще излезете от приложението и ще бъдете пренасочени към екрана за вход. Всички ваши известия също няма да бъдат забележими за останалите консуматори. Те обаче ще останат на сървърите на Threads — за цялостно унищожаване ще би трябвало да ги изтриете ръчно. Имайте поради, че можете краткотрайно да изтриете акаунта си в Threads единствено един път седмично.

Струва си да се означи, че елементарното заличаване на приложението Threads от вашия смарт телефон няма да засегне Instagram по никакъв метод. Потребителите могат също по този начин да изтриват обособени изявления в Threads, като щракнат върху трите точки до обявата и изберат “Изтриване “. Удобно е, че всички известия се демонстрират на основната страница и не е належащо да ги търсите настрана. Ако не сте удовлетворени от това, кой може да дава отговор на вашите изявления, просто щракнете върху трите точки до обявата и изберете „ Кой може да дава отговор “.

За да сведат до най-малко взаимоотношението в Threads, потребителите могат да създадат своя профил персонален, като допрян двата реда в горния десен ъгъл на своя профил. Там би трябвало да изберете „ Поверителност “ и да преместите плъзгача против „ Личен профил “. Това също няма да засегне Instagram. Можете да имате частен профил в Instagram и обществен акаунт в Threads и назад.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР