Новата ситуация означава, че управляващите стават абсолютно зависими от ДПС.

...
Новата ситуация означава, че управляващите стават абсолютно зависими от ДПС.
Коментари Харесай

Александър Маринов: Управляващите стават абсолютно зависими от ДПС

„ Новата обстановка значи, че ръководещите стават безусловно подвластни от Движение за права и свободи. В момента Движение за права и свободи държи в ръцете си не мощните, а всички козове. Това е сложна обстановка за ГЕРБ “. Това сподели пред БНР политологът проф. Александър Маринов във връзка оповестеното желание на партия „ Воля “ да напусне Народното събрание, съобщи frognews.bg.

„ Практиката демонстрира, че дълготрайно време е невероятно да се поддържа кворум със 121 или със 122 депутати. /…/ В случая не става дума за някаква гениална композиция на Движение за права и свободи, просто другите се разпадат неудържимо. Въпросът е по какъв начин и дали Движение за права и свободи ще успее да отиграе тази обстановка “, разяснява още Маринов в предаването „ Нещо повече “.

Според Александър Маринов от „ Воля “ са декларирали не съответно решение да изоставен работата в пленарна зала, а по-скоро са сложили ултиматум пред ръководещите и вършат опит за напън:

„ Силата на „ Воля “ не е задоволителна, с цел да крепи държавното управление, в случай че ги преглеждаме като опция на „ Обединени патриоти “. С една дума, може единствено да гадаем за претекстовете за тази маневра на „ Воля “. Пророчески се оказаха думите на депутата Георги Марков, който сподели, че сме очевидци на една парламентарна мъка. Тази мъка се задълбочава обаче и е необратима “.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР