Новата Шкода Кодиак е по-дълга от своя предшественик и ще

...
Новата Шкода Кодиак е по-дълга от своя предшественик и ще
Коментари Харесай

Шкода разкрива повече от предстоящия нов Кодиак

Новата Шкода Кодиак е по-дълга от своя предходник и ще получи 32,76 сантиметра инфоразвлекателен екран, както и плъгин хибриден вид.

Шкода разкри повече детайлности за новия Кодиак.

Пуснат за първи път през 2016 година, Кодиак беше първият набег на Шкода на пазара на SUV коли и от този момент е необятно сполучлив модел за компанията, с общо 792 000 екземпляра, доставени на клиенти от май 2023 година

 width=

Говори се, че идното ново потомство Кодиак наподобява още по-отличително, по-динамично и по-мощно от своя предходник, с помощта на скулптурната предна част, квадратните арки на калниците и огромните джанти (налични в размери от 43 до 50 сантиметра).

С дължина от 4,758 мм, той също ще надмине своя предходник по обща дължина с 61 мм. Шкода декларира, че пасажерите на третия ред във версията със седем места ще се възползват от увеличеното пространство за главата. Капацитетът на багажника към този момент е от 340 до 845 кг за седемместния вид и 910 кг за петместния вид.

Още по-отпред в кабината, SUV-ът към този момент има своя скоростен лост, ситуиран на кормилната колона, за първи път за Шкода. Колата ще получи и 32,76 сантиметра централен сензорен екран, а клиентите към този момент могат да поръчат хедъп екран, който да добавя 26 сантиметра виртуална пилотска кабина.

 width=

Новата Шкода Кодиак ще се предлага за първи път като плъгин хибрид. Това задвижване ще комбинира 1,5-литров мотор с електрически мотор, който се зарежда от 25,7kWh батерия с високо напрежение, с цел да обезпечи обща систематична мощ от 201 к.с. Този плъгин хибрид Кодиак ще има 100 км напълно електрически пробег и може да се зарежда с до 50kW посредством източник на непрекъснат ток.

Само бензиновите варианти за Кодиак сега включват 1,5-литров мотор, който създава 148 к.с., и 2,0-литров мотор, който създава 201 к.с. И двата мотора ще се комбинират със седемстепенна скоростна кутия с двоен съединител.

Серийното произвеждане на новия Кодиак би трябвало да стартира в завода на компанията в Квасини през 2024 година



Източник: SGCARMART

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР