Новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура

...
Новата сграда на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура
Коментари Харесай

Откриват сградата на Софийския районен съд и Софийската районна прокуратура


Новата постройка на Софийския областен съд и Софийската районна прокуратура ще бъде тържествено открита в 9.00 часа на 18 септември 2017 година Сред поканените на церемонията публични посетители са представители на законодателната, изпълнителната и правосъдната власт. Съдебната палата ще бъде осветена с празничен водосвет, отслужен от Негово Преосвещенство Мелнишки свещеник Герасим – основен секретар на Светия синод на Българската православна черква.

Наказателното поделение на Софийския областен съд и Софийска районна прокуратура ще стартират работа с жители в постройката на „ Ген. М. Д. Скобелев “ № 23 от 2 октомври 2017 година От бюджета на правосъдната власт са вложени към 14 млн. лева от сключването през 2013 година на контракта за осъществяване и инженеринг за преустрояване на постройката за потребностите на СРС и СРП до 2016 година Така се взема решение дългогодишният проблем на Софийска районна прокуратура, която сега е ситуирана в пет правосъдни парцела.

Модерната постройка дава отговор на всички модерни условия за работа на правосъдна институция, дава по-добри материални условия за магистратите и правосъдните чиновници, и опция за по-удобно и качествено обслужване на жителите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР