Новата сграда на фирма ДМТех – Плевен, официално отвори врати

...
Новата сграда на фирма ДМТех – Плевен, официално отвори врати
Коментари Харесай

Новата сграда на плевенската фирма ДМТех беше официално открита днес

Новата постройка на компания ДМТех – Плевен, публично отвори порти през днешния ден на ул. „ Св. Кл. Охридски ”.

Събитието съответствува с десетгодишнината на предприятието, профилирано в производството на новаторска техника за пожароизвестяване и пожарна сигурност.

    Гости на стилната гала бяха кметът Георг Спартански, ръководителят на Търговско-промишлената палата – Плевен, Георги Русинов, сътрудници на ДМТех от страната и чужбина, измежду които представители на компании снабдители и дистрибутори от Гърция, Армения, Италия, Азербайджан, Турция и други  

   По традиция събитието стартира с водосвет, отслужен от свещеници от плевенски храмове. В приветствието си  генералният шеф Милен Киров описа за десетгодишния път на предприятието, почнало своята активност с четирима инженери, които първоначално работят единствено по разработки на новаторски произведения за пожароизвестяване и  маркетинг за пазарно позициониране на бъдещите артикули. Следва поетапно  внедряване в произвеждане на създадените нови произведения, както и тяхното продуктово узаконяване. Наемат се нови пространства и се закупуват машини за произвеждане на продуктите. Фирмата става все по-разпознаваема на международния пазар, участвайки в най-големите международни изложби на техника за пожароизвестяване в Лондон и Дубай. Ръстът на поръчките и продажбите последователно се усилва, а от 2018 година се удвоява всяка година, което постанова и разширението въз основата и обединяването на всички звена от индустриалния развой на едно място. В пика на Коронавирус eпидемията компанията купува терен  от 5.5 дка и започва строителството на нова постройка с повърхност 3000 кв. м, проектирана по най-съвременните технологии за произвеждане на електронни устройства и енергийна успеваемост.

   Милен Киров благодари на компанията строител, на сътрудниците и контрагентите, на своя екип, не на последно място и на своето семейство за поддръжката, професионализма и положителното съдействие.

    Радва ме всяка инвестиция в Плевен, тъй като знам, че зад нея стоят воля, упоритост, доста труд и тъй като с помощта на нея градът се развива. Поздравявам господин Киров и неговия екип за предприемчивостта, за смелия, само че оневинен риск да построят това съвременно дружество в изискванията на здравна, енергийна и инфлационни рецесии. Пожелавам на ДМТех да не престават все напред и нагоре, сподели в обръщението си кметът Георг Спартански.

Гостите бяха поздравени с осъществявания на Георги Милтиядов и възпитаници от НУИ „ П. Пипков ” – Плевен.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР