Новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 3 вече e

...
Новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 3 вече e
Коментари Харесай

Huawei Watch GT 3 Pro вече е наличен у нас - ето на какви цени

Новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 3 към този момент e налична за продажби в магазините на A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Техномаркет, Зора, партньорската мрежа на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg.

Серията включва общо 4 разновидности, 2 за дамите и 2 за кавалерите. Дамите имат избор сред две версии на Huawei Watch GT 3 Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка и се предлага на целесъобразна цена от 1099 лв., а другият - с бяла кожена каишка и цена надлежно 899 лв.. Изцяло керамичният часовник идва с фини златисти елементи, а при разновидността с кожена каишка те са в сребристо.

За кавалерите версията е основана на титаниева сплав - Watch GT 3 Pro Titanium Edition 46mm. Тя също има вид с напълно титаниева верижка за 949 лева, и вид с каишка от ергономичния черен флуороеластомер на целесъобразна цена 729 лева
 Снимка 575569
Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition е с 1.32-инчов Amoled HD пъстър екран с резолюция 466x466 HD с безупречно качество на картината и благосъстояние от артистични циферблати, подобаващи за всякакво въодушевление и случай. Батерията му устоя до 7 дни с едно зареждане, а Watch GT 3 Pro Titanium Edition е с 1.43-инчов Amoled екран и устойчивост на батерията до 14 дни.

И при двата разновидността екранът е от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в положение да отрази и най-малката смяна в температурата на тялото и останалите измервани от часовника здравни параметри.

Освен към този момент обичайните пулс, сатурация, равнище на стрес, качество на съня и температура на кожата, с ъпдейти до края на годината моделите ще са в положение да изготвят електрокардиограма и да мерят твърдостта на артериите. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30м, като часовниците са водоустойчиви на равнище гмуркане до 30м1, в това число в морска вода (по стандарта EN 13319).
 Снимка 575570
Двубандовата система за геолокиране, основана на пет сателитни системи, подсигурява извънредно правилни данни и е отлична основа за професионалните подготвителни стратегии за тичане, съставяни от модела, а безжичното зареждане е с 30% по-бързо от това на Watch GT 2 Pro. Huawei Watch GT 3 Pro е съчетаем с Android и iOS основани устройства.

Висококачествените материали и моден дизайн са измежду главните акценти на новите Huawei Watch GT 3 Pro. Затова новата серия бе показана в България с извънредно фешън ревю в партньорство с Global Brands store - онлайн магазин, чиято цел е да показа трендовете благодарение на извънредни артикули.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР