Новата серия HONOR 90 комбинира водеща в класа камера и

...
Новата серия HONOR 90 комбинира водеща в класа камера и
Коментари Харесай

Представиха официално HONOR 90 на премиера в Париж

Новата серия HONOR 90 комбинира водеща в класа камера и интелигентни функционалности за хващане на спонтанни моменти и шерване на чудесни страсти

Светлин Желев преди 2 минути 1 Сподели

Най-четени

IT НовиниЕмил Василев - 18:00 | 02.07.2023

Революционното носимо устройство, което „ ще размени смарт телефоните “ скоро излиза на пазара

IT НовиниКалин Карабойчев - 9:04 | 05.07.2023

Климатизация и топла вода в една система – иновация от Daikin

IT НовиниЕмил Василев - 16:15 | 05.07.2023

Квантовият компютър на Гугъл изпреварва суперкомпютрите с „ 47 години “

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

На особено събитие в Париж, HONOR разгласи стартирането на серията HONOR 90 на европейските пазари. Моделът се отличава с впечатляваща 200MP съществена камера и водещ за промишлеността четворно-извит „ плаващ “ екран с технология за зрителен комфорт.

HONOR 90 съчетава революционен хардуер и програмен продукт. Това дава опция на новия смарт телефон да посрещне потребностите на „ постоянно онлайн “ поколението и да му разреши да улови ежедневните завършения в незабравим подробност, и да показа чудесните страсти с околните си.

Елегантен и моден дизайн, въодушевен от занаятчийското майсторство

 Вдъхновен от висшата мода и майсторите на първокласна ръчно направена бижутерия, HONOR 90 излъчва класа със своята дебелина от 7,8 мм и леко тяло с тегло 183 година Гладките, заоблени ъгли обгръщат смарт телефона и го вършат прелестен за държане, а особено подсиленото стъкло дава спокойствието на потребителите, че техния смарт телефон е основан да им служи дълго. Отзад HONOR 90 употребява иконичния за N серията дизайн с двоен пръстен, със закръглени детайли, обработени посредством точно рязане за реализиране на брилянтен искра, който прибавя спомагателна грациозност.

HONOR 90: Мощна и универсална камера за хващане на извънредни фотоси и видеа

Изцяло новата тройна система на камерата включва 200MP съществена камера със 1/1,4-инчов датчик, 12 MP ултраширокоъгълна и макро камера със 112° зрително поле и 2MP дълбочинна камера, която оказва помощ за по-точно отчитане на дистанцията. С поддръжка на мулти-кадрово съчетание, логаритъм за понижаване на шума и сливане на пикселите за реализиране на най-хубави резултати при хващане на светлината, което е еквивалентно на огромни 2.24µm пиксели (16-в-1), главната 200MP камера реализира фотоси с отличен динамичен обсег (HDR) и детайлни, ярки фрагменти в обстановки със слаба светлина.

HONOR 90 вкарва и нов Портретен режим, който оказва помощ на потребителите без старания да основават изключителни портрети с добре дефинирани черти на лицата, точни тонове на кожата и достоверен боке резултат, който естествено се слива с фона зад обекта. За в допълнение улеснение Портретният режим поддържа и хващане при 2X приближение за реализиране на резултати, които по-добре акцентират обекта в рамката.

Предната 50MP камера улавя зашеметяващи селфита, които преливат от елементи и вършат HONOR 90 съвършен избор за начинаещите основатели на наличие.

Проектиран да помогне на влогърите да опростят работните процеси, HONOR 90 употребява изкуствен интелект (AI) за унищожаване на звук от видеото и рекомендации за избор на режим на снимане, както и AI Vlog Assistant, който разрешава на потребителите да генерират подготвени за обществените медии 15-секундни видеа единствено с няколко докосвания. HONOR 90 реализира многопосочно понижаване на шума със съответствие сигнал-шум от 20dB, което е покрай това на професионалните записващи устройства и дава опция на потребителите да улавят чисти човешки гласове без дразнещи околни шумове.

Дисплей с потапящо зрително прекарване

 Снабден с 6,7-инчов четворно-извит „ плаващ “ екран, HONOR 90 поддържа висока резолюция от 2664×1200 пиксела, 100% DCI-P3 цветово покритие и до 1,07 милиарда цвята. Дисплеят кара образното наличие да оживява с удивителни цветове и ярка непорочност. HONOR 90 поддържа пикова HDR бляскавост от 1600 нита, което разрешава усъвършенствана видимост на екрана даже под ярка светлина.

Дисплеят е бърз и радушен с адаптивна периодичност на освежаване до 120Hz, която се настройва динамично съгласно показваното наличие, с цел да реализира най-благоприятен баланс сред образна отмереност и живот на батерията. С поддръжката на HDR10+ и HDR документи от Netflix и Amazon Prime Video HONOR 90 подсигурява, че потребителите могат да се насладят на извънредно мултимедийно преживяване, без значение дали са на път или в комфорта на своя дом.

Отразявайки фокуса на HONOR към ориентираната към индивида технология, HONOR 90 е екипиран с водещи функционалности за зрителен комфорт. Устройството получи TÜV Rheinland Flicker Free документ и реализира равнище на затъмняване без риск за очите. HONOR 90 е съвършен за постоянно жадното за занимания потомство, което прекарва дълги часове в гледане на наличие на своите смарт телефони. Дисплеят поддържа най-високата периодичност на затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM) от 3840Hz, която дейно понижава напрежението в очите на потребителите, когато работи в режим на ниска бляскавост. Дисплеят включва и Dynamic Dimming – функционалност, която симулира натурална светлина за понижаване на умората на очите, както и технологията на HONOR Circadian Night Display, която филтрира синята светлина и подтиква естественото обособяване на мелатонин за възстановяване на качеството на съня на потребителя през нощта.

Невероятен живот на батерията в композиция с висока продуктивност

HONOR 90 има вградена огромна 5000mAh батерия, която да издържи на целодневно потребление. Само с едно зареждане този смарт телефон може да издържи до 19,5 часа непрестанен видео стрийминг. Когато зарядът на батерията е невисок, потребителите могат да я заредят до 45% с 66W HONOR SuperCharge единствено за 15 минути и по този начин оптимално дълготрайно да употребяват устройството. Бърз и енергийно ефикасен, HONOR 90 е захранван от Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, който предлага 20% по-добра GPU и 30% по-добра AI продуктивност в съпоставяне със своя предходник. Вътрешната температура е под надзор със 147% по-голяма изпарителна камера, която обезпечава дейно разпръскване на топлината и разрешава на HONOR 90 да остане леден на досег, даже когато е претрупан.

Истински персонално преживяване с HONOR MagicOS 7.1

 Работещи с последната версия MagicOS 7.1, основана на Android 13, HONOR 90 и HONOR 90 Lite оферират цялостен куп усъвършенствани интелигентни функционалности като Magic Text за съвременен метод на живот и оптималната работливост.

HONOR 90 Lite прави световния си дебют

Представен дружно с HONOR 90, моделът HONOR 90 Lite е моден смарт телефон за всевъзможни цели с впечатляваща система от камери, екран и набор от умни функционалности за усъвършенствано потребителско преживяване.

Вдигайки равнището на фотографското прекарване, HONOR 90 Lite включва 100MP съществена камера с бленда f/1.9, 5MP широкоъгълна и дълбочинна камера и 2MP макро камера за хващане на магнетични пейзажи и по-лични близки фрагменти. На селфи запалянковците предната 16MP камера обезпечава завладяващи автопортрети с добре изразени черти и усъвършенствани цветове. В допълнение, 6,7-инчовият безконечен екран на HONOR 90 Lite има адаптивна периодичност на освежаване до 90Hz, което обезпечава на потребителите доста гладко образно преживяване. Дисплеят има още TÜV Rheinland Low Blue Light документ и сходно на HONOR 90 поддържа набор от насочени към индивида защитни решения като динамично затъмняване и циркадиев нощен екран.

HONOR 90 Lite е захранван от MediaTek Dimensity 6020 5G система и 4500mAh батерия. Потребители, които желаят да държат своите мултимедийни файлове на разположение, могат да се възползват от 8-те гигабайта оперативна памет и 256GB място за предпазване на HONOR 90 Lite, който може да поеме до 57,808 фотоси, 22,322 песни или 892 HD видеа. HONOR 90 Lite е екипиран с технология HONOR RAM Turbo (8GB+5GB), която прибавя част от флаш паметта към RAM и последната нараства до 13GB.

Цени и наличност

HONOR 90 е разполагаем в набор от фешън цветови варианти, в това число Среднощно черно  (Midnight Black), Изумрудено зелено (Emerald Green), Диамантено сребристо (Diamond Silver), Пауново синьо (Peacock Blue), а HONOR 90 Lite се предлага в три – Синьо-зелено езеро (Cyan Lake), Титаново сребристо (Titanium Silver) и Среднощно черно (Midnight Black).

HONOR 90 и HONOR 90 Lite ще се оферират на българския пазар посредством партньорската мрежа на PolyComp – оторизиран дистрибутор на Honor – с целесъобразни цени на дребно, започващи надлежно от 599 лева с Данък добавена стойност за HONOR 90 Lite 8+256 GB, 1099 лева с Данък добавена стойност за HONOR 90 8+256 GB и 1199 лева с Данък добавена стойност за HONOR 90 12+512 GB.

„ В HONOR се борим да снабдим потребителите по целия свят с нашата водеща технология, с която могат да уловят деня и да споделят страстите от него. ” сподели  George Zhao, CEO на HONOR Device Co, Ltd. „ От изключителните нововъведения в камерата и ориентираните към индивида решения за екрана, през светкавичната продуктивност от най-хубавия в класа хардуер и нашата умна MagicOS, серията HONOR 90 ще очарова клиентите по света с изключителното прекарване, което предлага. Това с особена мощ важи за основателите на наличие, които търсят интелигентен и виновен сътрудник, с който да уловят моментите от своя трогателен живот. ”

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР