Новата сексбомба на Пайнер е 15-годишната Даниела Пирянкова, която бе

...
Новата сексбомба на Пайнер е 15-годишната Даниела Пирянкова, която бе
Коментари Харесай

Протеже на Слави е новата сексбомба на Пайнер СНИМКИ

Новата сексбомба на " Пайнер " е 15-годишната Даниела Пирянкова, която бе определена от Слави Трифонов за колежка на господин Андреев и Крисия в рубриката " Запознай се с дребните " в спрялото телевизионно шоу, наподобява съвсем на фолкзвездата и не стопира да показва своята обвързаност към Преслава, видя HotArena.

Малката певица оформя фризурата си, грима и даже израженията на лицето в цялостен синхрон с Преслава, виждат меломани. Наред с това Пирянкова не престава да разгласява в персоналните си профили в обществените мрежи песни на добричлийката, цитирайки пасажи от най-силните й текстове и очевидно показвайки своята обвързаност към нея.

Сред палавите текстове, които Даниела цитира в своите постове, са " виж ме в този момент в режим неприлична ", " пияна ли съм в този момент не знам ", " единствено с взор ти ме пращаш в парадайса " и " с мене ще забравиш ти всички дето с тебе са били! ".

Още преди да завърши " Шоуто на Слави ", Даниела се ориентира към чалгата и влезе в редиците на " Пайнер ". Това решение шокира мнозина фенове, които чуха от нея по-рано желанието й да продължава да пее поп песни, което е силата й и с помощта на които доби известност, написа " България Днес ".

Вместо това Даниела се трансформира в най-младата фолкпевица на музикалния колос в лекия род и стартира все по-често да демонстрира разголено и секси тяло в прилепнали рокли и на плажа. Като чалга певица 15-годишната тийнейджърка към този момент пусна първата си ария. В нея тя се изявява като неприятно момиче.

" Като водка хващаш ме, да се правиш на добра недей, запознай се с неприятната, дето ще ти скъса кожата ", реди рими младата изпълнителка. В песента " Бомба " Пирянкова поучава незнаен юноша " по-добре с мене недей, но щом си търсиш проблем, ще ти основа, разчитай на мен ".

В изявление пред юношески онлайн портал, преди да напусне Слави, младата певица разгласи, че желае да основава песни като тези на Трифонов, тъй като усеща този жанр с душа и сърце. Тогава Даниела бе безапелационна, че желае да прави българска музика и фолклор, само че в по-модерен аранжимент.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР