Новата седмица започва със слънчево време в централната част на

...
Новата седмица започва със слънчево време в централната част на
Коментари Харесай

Синоптична прогноза: Ето кой ден ще е най-лошият идната седмица!

Новата седмица стартира със слънчево време в централната част на страната. Максималните температури в понеделник ще доближат 20°.
Над източните региони облачността ще се задържи най-вече забележителна и на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд.
Минималните температури ще са сред 5° и 10°. Във вторник температурите ще се покачат с 1-2 градуса, като най-топло ще бъде в Благоевград, където термометъра ще демонстрира най-вече 22°.

В сряда облачността ще се усили над цялата страна и на обособени места ще превали. Температурите ще останат без основна смяна, като минималните ще бъдат от 6°, а оптималните ще доближат - 24°.

В четвъртък ще има променлива облачност намаляваща до слънчево време. Температурите още веднъж ще се покачат, като най-топло ще бъде в Ямбол, Хасково и Стара Загора, където термометърът ще демонстрира 23°. В петък се чака нищожно намаляване на температурите. Облачността ще е забележителна, само че превалявания не се чакат.

През почивните дни облачността ще намалее. Температурите ще се покачат леко, като оптималните ще доближат от 21° до 23°.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР