Новата седмица тръгва с нови тапи на три входни точки

...
Новата седмица тръгва с нови тапи на три входни точки
Коментари Харесай

Новата седмица тръгва с нови тапи по пътищата

Новата седмица потегля с нови тапи на три входни точки на София – тунел " Витиня ", прохода Владая и сектор от околовръстния път.

Ремонтите се вършат с цел да може пътищата да са подготвени за зимата, разгласи предходната седмица районният министър Николай Нанков.

Едната тръба на тунел " Витиня " ще бъде затворена

В понеделник се затваря за придвижване тръбата на тунел " Витиня " в посока София. Плановете са ремонтът да завърши до края на ноември.

" Длъжни сме в границите на два месеца да приключим ремонта на лявата тръба на Витиня, защото стартира зимното поддържане по-късно и няма по какъв начин да оставим придвижването в сектора на " Хемус " в една лента. Мобилизираме всички старания, с цел да приключим до края на ноември ", даде обещание Николай Нанковпри стартирането за придвижване на тръбата в посока Варна предходната седмица.

Ремонтните действия плануват ремонт на старите осветителни тела и на носещата структура и подмяна с ново осветяване, създаване на нова електроснабдителна система, видеонаблюдение, пожароизвестителна и оповестителна система. Ще бъде сложена и нова светофарна апаратура и променливи пътни знаци.

Ремонт на Източната дъга на София

Друг ремонт ще затвори за малко част от Околовръстното шосе на София в понеделник.

Ще бъде изработен ремонт на Източната дъга на столицата в сектора от автомагистрала " Тракия " до Северната скоростна дъга.

От вторник затварят едното платно през прохода Владая

От вторник стартира поетапен ремонт на сектора от първокласния път София - Перник през Владая.

Ремонтът ще стартира от правата сред " Черния кос " и контролния полицейски пункт " Владая ". Ще се работи и в двете платна в посока София. Движението ще се пренасочи в двете посоки в платната за Перник.

От пътната организация предлагат на водачите да употребяват автомагистрала " Люлин " и третокласния път Голямо Бучино - Мало Бучино – Суходол.

Целта е и този ремонт да завърши преди зимата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР