Новата седмица стартира с осем срещи от четири групи от

...
Новата седмица стартира с осем срещи от четири групи от
Коментари Харесай

По пътя към Евро 2024: Нахъсаните французи излизат за втория си мач, Левандовски и Златан трябва да помагат за първи точки

Новата седмица започва с осем срещи от четири групи от квалификациите за Евро 2024. Става дума за по два мача от групи “B ”, “E ”, “F ” и “G ”, като всички те са с начален час 21:45. Сред тях е и дуелът на България против Унгария в Будапеща, а в другия мач от групата ни Черна гора посреща Сърбия.

Очаква се най-интересно да бъде в Дъблин, където Франция ще гостува на Република Ирландия. Тимът на Дидие Дешан към този момент започва с безапелационно 4:0 над Нидерландия, до момента в който за домакините това ще е първа среща от цикъла. Евентуална победа още в този момент би направила “петлите ” съвсем сигурен финалист, имайки поради че в групата е и Гибралтар, а за Германия ще пътуват първите два в крайното класирането.

“Лалетата ” на Роналд Куман имат шанс да посрещнат тъкмо Гибралтар и надали ще позволен неточност.

Полша на Роберт Левандовски ще търси реванш за провалянето си с 1:3 против Чехия преди дни, като за тази цел ще се опита да надвие Албания. За гостите това ще е първи мач, откакто в първия кръг те почиваха. Чехите пък гостуват на Молдова, който в петък едвам не загуби у дома от Фарьорските о-ви (1:1).

В група “F ” съставът на Швеция претърпя ненапълно ненадейно тежко проваляне с 0:3 от Белгия като хазаин, поради което в този момент непременно би трябвало да се оправи с гостуващия Азербайджан. Азерите към този момент бяха разрушени от Австрия с 4:1 във Виена, поради което също имат защо да се борят.

По-лесна е програмата на австрийците, които ще имат второ домакинство - този път на Естония, който пък на старта почиваше.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР