Новата седмица ще ни донесе поредните международни турнири с българско

...
Новата седмица ще ни донесе поредните международни турнири с българско
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 28 март – 3 април


Новата седмица ще ни донесе следващите интернационалните шампионати с българско присъединяване. Димитър Кузманов се завръща на корта, а в деяние ще забележим и първите ни две ракети при дамите – Виктория Томова и Изабелла Шиникова. Те обаче не са единствените, български тенисисти, които ще се изявят през идващите дни. Вижте кои шампионати и играчи ще следим с интерес тази седмица.

Димитър Кузманов – ATP Challenger в Оейраш (Португалия)

Димитър Кузманов ще се изправи против квалификант в първи кръг на Чалънджъра в Оейраш, а при победа в идващия си мач ще се изправи против португалски конкурент в лицето на шестия подложен Нуно Боргес (№150) или участващия с „уайлд кард“ Педро Араухо.

Виктория Томова – WTA 125 в Марбея (Испания)

Виктория Томова ще играе в главната скица на WTA 125 шампионата на клей в Марбея. Нейна съперничка на старта ще бъде Елизабета Кочярето (№239), а при победа първата ни ракета ще се изправи против третата в схемата Маяр Шериф (№73) или Анна Блинкова (№141) на осминафиналите.

Изабелла Шиникова – ITF W60 в Кроаси-Бюбург (Франция)

Изабелла Шиникова ще играе в главната скица на мощния шампионат в Кроаси-Бюбург в награден фонд от 60 хиляди $. Жребият към момента не е изтеглен.

Пьотр Нестеров – ITF M15 в Шарм ел Шейх (Египет)

Пьотр Нестеров ще се изправи против Лоренцо Брешани (№1601) във втори кръг от квалификациите за шампионата на ITF в Шарм ел Шейх. В възможния мач за място в главната скица българинът ще играе против Александрос Скорилас (№1242) или Шериф Маклуф (№2170).

Йоана Монева – ITF W15 в Шарм ел Шейх (Египет)

Йоана Монева ще играе против Габриела Муджан (№1501) във втори кръг от квалификациите за шампионата в Шарм ел Шейх. При възможен триумф българката ще спори за място в главната скица с Ксения Йерш (№1424) или Абигейл Амос (№1444).

Михаела Цонева, Дария Шаламанова и Виктория Лазарова – ITF W15 в Анталия (Турция)

България има три представителка в квалификациите шампионата на ITF в Анталия. Михаела Цонева ще играе със Зехра Амасяли (без ранкинг) във втори кръг, а Дария Шаламанова и Виктория Лазарова ще се изправят надлежно против Мия Мю;ер (без ранкинг) и Альона Фалей (№1040) на същата фаза от конкуренцията.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР