Новата седмица ще ни донесе още турнири с българско участие.

...
Новата седмица ще ни донесе още турнири с българско участие.
Коментари Харесай

Българите на корта през седмицата: 3-9 октомври 2022


Новата седмица ще ни донесе още шампионати с българско присъединяване. Макар че няма да забележим Григор Димитров на ATP 500 конкуренцията в Астана, каквото бе първичното му желание, на корта ще излязат доста от водещите ни играчи. Вижте кои от тях ще следим през идващите дни.

Димитър Кузманов – ATP Challenger в Аликанте

Димитър Кузманов е подложен под №4 в главната скица на Чалънджър шампионата в Аликанте, където ще стартира присъединяване си с мач против квалификант. На възможния осминафинал българинът ще се изправи против Били Харис (№294) или участващия с „ уайлд кард “ Дейли Бланч (№689).

Александър Донски, Симон-Антони Иванов, Габриел Донев, Пьотр Нестеров, Янаки Милев, Илиян Радулов, Никола Колячев, Мерт Рамадан – ITF M15 в Созопол

Александър Донски е подложен под №7 в главната скица на М15 шампионата в Созопол, в която са още Симон-Антони Иванов, Пьотр Нестеров, Габриел Донев, Янаки Милев и Илиян Радулов. Жребият към момента не е изтеглен.

Двама български тенисисти доближиха до последния кръг от квалификациите. Никола Колячев ще играе с Матик Димич (№1585), а Мерт Рамадан ще се изправи против Павел Шумейко (№1376).

Лиа Каратанчева – ITF W60 в Търнава

Лиа Каратанчева ще играе в квалификациите на W60 шампионата в Търнава. Нейна съперничка в първи кръг ще бъде международната №646 Линда Климовицова.

Ани Вангелова – ITF W15 в Елдорадо

Ани Вангелова е сложена под №3 в главната скица на W15 шампионата в Елдорадо, Аржентина. Жребият към момента не е изтеглен.

Гергана Топалова, Денислава Глушкова, Росица Денчева – ITF W25 в Созопол

Гергана Топалова ще играе в главната скица на W25 шампионата в Созопол, жребият за която към момента не е изтеглен. Междувременно Росица Денчева доближи до последния кръг от квалификациите, където ще се изправи против Габриела Кнутсон (№575).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР