Новата седмица пристига с новия брой на в. Марица. Очакват

...
Новата седмица пристига с новия брой на в. Марица. Очакват
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Пловдив - опашкарят в усвояването на евро...

Новата седмица идва с новия брой на в. " Марица ". Очакват ви забавни тематики, специфични изявленията и наболели въпроси. Ето и част от акцентите:

Укротяване на тока и ковида, ремонт на Темида
Укротяване на цените на тока, преодоляване на коронавирус рецесията и незабавни промени в правосъдната власт и КПКОНПИ. Това разгласи като първи задания на новия кабинет, който би трябвало да се закълне номинираният за министър председател Кирил Петков. Сглобяването на държавното управление внезапно се форсира, откакто в петък " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " разписаха съдружното съглашение. На идващия ден президентът Румен Радев връчи мандата на Кирил Петков, а той незабавно му върна досието с бъдещите министри.

Пловдив - опашкарят в усвояването на европейски средства
За всеки проблем, за който се заприказва в Пловдив, локалната власт има готово решение - ще аплайваме за европейско финансиране и ще оправим белите. За този папагалски отговор обаче няма действителни причини.

Свирят край на ВиК ремонтите в " Кършияка " през януари
Най-мъчителните поправки на тръбопровод и канализация в " Кършияка " сред бул. „ Марица-север “ и „ България “ са на финалната права и се чака дефинитивно да приключат до края на януари, в случай че времето разрешава. При ниски температури не може да се поставя асфалт.

Зоват Пловдив да забрани пиратките като в София
Пловдив да последва образеца на София и да забрани безразборната приложимост на пиратки, фойерверки, бомбички и други пиротехнически средства, които трансформират в призрачен сън коледните и новогодишните празници. Това приканват жители в обществените мрежи поради упования " гнет ", който се повтаря всяка година.

В броя ще намерите още:

Всичко за бедствието в Смолянско и Пловдивско

Хисаря и Кричим бият Пловдив с парите по европроекти

Можем да помогнем на Пловдив и района с водния проблем – изявление с Н. Пр. Йорам Елрон, дипломат на Израел в България

В Локо запразниха до 10 януари

Хлапета майсториха елфи и оцветяваха в Mall Plovdiv
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР