Новата седмица идва с нови случки, новини и изненади за

...
Новата седмица идва с нови случки, новини и изненади за
Коментари Харесай

НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 2-8 ноември

Новата седмица идва с нови случки, вести и изненади за някои от зодиите. Хубави неща чакат тези 4  , за които седмицата 2-8 ноември ще е същински специфична. Ето какво могат да чакат:
ТЕЛЕЦ
 Месечен хороскоп за ноември 2020 година Месечен хороскоп за ноември 2020 година
Овен През този месец не се отклонявайте от пътя, по който сте поели. Сега ще може да бъдете доста по-съсредоточени, а това ще ви осигу...
Телците имат доста какво да чакат от идващите няколко месеца, само че наподобява една огромна изненада идва доста по-рано от предстоящото – а точно още тази седмица. Ще получат голяма изненада, която ще се състои в проведено пътешестване за идната година – грандиозно, екзотично и доста вълнуващо. Всички компликации от тази година ще отминат и сме сигурни, че Телците ще могат да се възползват с наслада от огромната изненада, която обичан за тях човек ще им сервира. Освен това седмицата им ще протече умерено и щастливо, по тази причина Телци – бъдете спокойни, чака ви чудесна седмица!
РАК
Раците несъмнено ще имат динамична седмица, която няма да ги остави да си поемат мирис. Ще има и хубави и не чак толкоз хубави моменти, само че всичко ще приключи отлично в края на седмицата. Новината, която обаче ще ги раздруса и ще им даде нови сили, както и безгранично благополучие, е обвързвана с предложение за брак! Много Раци ще се сгодят още тази седмица на сантиментална вечеря, сантиментално малко пътешестване или на разходка под звездите.
ЛЪВ
 Кои са трите най-опасни и манипулативни зодии? Кои са трите най-опасни и манипулативни зодии?
Навлизаме в зоната на здрача! В тази публикация ще разгледаме рисковите качества на три зодиакални знака, с които несъмнено би трябвало да внима...
Голямата вест за Лъвовете тази седмица ще ги свари изцяло неподготвени. Те няма да чака нищо, даже седмицата им ще тръгне малко скучно. Въпреки това Съдбата си знае работата и ще им сервира чудесна вест, която доста Лъвове чакат от доста време насам. Ще получат огромно предложение за работа, което ще ги направи доста сполучливи в това, с което се занимават. Лъвовете няма да могат да си намерят място от благополучие – най-сетне ще се почувстват значими в това, което вършат и ще си отдъхнат финансово.
СКОРПИОН
Скорпионите ще имат доста хубава седмица, която ще стартира много мудно, само че ще приключи като в сантиментален филм. Най-хубавата вест, която ще получат от доста време насам, това ги чака в седмицата 2-8 ноември. Много представители на зодия Скорпион ще научат, че ще стават родители! Това е извънредно щастливо събитие, което ще ги накара да се почувстват незабравимо. Идва нов стадий от живота им, който ще бъде най-хубавият до момента и всичко това ще схванат още пред идната седмица.
 
 В кой ден от седмицата сме най-трудоспособни В кой ден от седмицата сме най-трудоспособни
Понеделник се смята за най-трудния ден от седмицата, само че петък може да се състезава с него за тази купа, сподели за радио „ Спутник&r...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР