Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с

...
Новата седмица идва с нов късмет! Октомври е пълен с
Коментари Харесай

Любовни седмични късметчета за 12-18 октомври

Новата седмица идва с нов шанс! Октомври е цялостен с изненади и хубави случки, които ни карат да се радваме на есента, макар хладното време и дъждовете. Чудите ли се какво ви е подготвила новата седмица?
Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво късметче ви се пада за седмицата 12-18 октомври:
 Именни дни за октомври 2020 Именни дни за октомври 2020
Именни дни през октомври 2020   Месец октомври е изпълнен с именни дни и мотиви за празнуване. Първият напълно есенен месец вин...
1. Очаква ви изненада, която няма да забравите дълго време! Изглежда има човек, който доста държи на вас и ще ви го покаже по паметен метод.
2. Вашето най-хубаво късметче за седмицата е здравето – радвайте се, тъй като какво по-хубаво от това човек да се усеща добре и да има тонус за новата седмица?
3. Неочаквано позвъняване мощно ще ви развълнува. Може би ще получите от дълго време чакано извинения или покана за сантиментална среща... а за какво не и двете?
4. Ще си намерите доста скъп предмет, който ще има в действителност огромна финансова стойност. Какъв шанс!
5. Вашият шанс за новата седмица е явен – обич, романтика, срещи и вечери на свещи. Тази седмица ще ви е като извадена от филм!
 4-те зодии с НОВИНА през октомври 4-те зодии с НОВИНА през октомври
Хубавите вести идват за тези 4 зодии през месец октомври. Някои от тях са свързани с персоналния живот, други са от напълно друго естеств...
6. Щастието е вашият шанс – ще бъдете щастливи на всички фронтове, което си е превъзходен шанс за новата седмица през октомври.
7. Стара обич ще изиска да се върне в живота ви и това ще е доста забавна среща, за която надали сте готови. Но ще бъде късметлийска, ще видите!
8. Късметът ви за тази седмица са дълго чакани 2 чертички или другояче казано – ще имате бебе!
9. Нова седмица, нов шанс. Ще имате доста хубави вести на работното място, които ще ви създадат същински щастливи.
10. Стар другар, който от дълго време е в чужбина, ще се завърне в България и ще ви изненада без да очаквате. Имате доста да наваксвате!
 Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година? Какво се случва, в случай че не вършим секс 1 година?
На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман - писателка, актриса и наставник, която взема решение да види какво ще се случи, в случай че съблюдава една...
11. Вашият максимален шанс е хората, които имате в живота си – тази седмица ще бъде отдадена на това да прекарате време с тях и да се усетите същински обичани. Мнозина мечтаят за шанс, тъкмо като този.
12. Романтична случка ще ви завърти главата и няма да знаете къде се намирате. Очаква ви доста забавна любовна седмица.
13. Имате огромен шанс през новата седмица – безусловно изпробвайте шанса ви с някоя игра или тотото, имате огромен късмет да спечелите.
14. Ще ви поканят на сантиментална среща! И то най-неочаквано от човек, за който даже не сте подозирали, че има някакви усеща към вас.
15. Нова седмица – нов шанс, чака ви триумф във всичко, с което се захванете. Затова действайте самоуверено – ще пожънете огромни триумфи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР